fbpx

Ai fi gata să te muți pe o insulă izolată! Teritorii ale litoralului din Bahamas pot fi cumpărate cu minim 19.000 de dolari

Plaje cu nisip alb, valuri în jur, dar și hectare de verdeață. Așa sunt descrise insulele izolate scoase la vânzare în Bahamas.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba despre Little Ragged și Blue Estate, scoase la licitație, transmite presa străină, cu referire la CNN. Pentru prima prețurile vor începe de la 100.000 de dolari, iar pentru a doua – de la 19.000, însă pot ajunge să coste miliarde.

Cunoscută și drept St. Andrews, insula Little Ragged se află la 10 minute distanță de un aeroport privat, la care poți ajunge doar cu barca. Prețul de piață al insulei este estimat la 19,5 milioane de dolari, iar interesul față de licitație – sporit, spun vânzătorii.

Conform agenției care a scos-o la vânzare, în paradisul izolat se pot crea spații pentru scufundări, navigație, pescuit, sau poate fi creată o stațiune.

A doua ofertă este mai modestă și se referă la o insulă artificială. Vânzătorii menționează că în ultima perioada, din cauza pandemiei, mai multe persoane manifestă interes față de procurarea insulelor. Prețul pentru un asemenea teritoriu poate ajunge cel puțin un miliard de dolari la licitații.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button