fbpx

Adună energie de la soare, dar și de la lectură! ZUGO îți recomandă 10 cărți pe care să le citești la primăvară

Ce poate fi mai frumos decât să îți iei o pătură și o carte și să savurezi din lectură într-un parc sau în pădure? Ca să îți fie mai ușor să alegi ce să citești, ZUGO a elaborat o listă de opere literare pe care îți recomandă pentru această primăvară. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vântul printre sălcii de Kenneth Grahame

Primăvara, ar fi bine să lăsăm lecturile serioase și să bucurăm copilul din noi cu povești. În același timp, cartea menționată ar fi o modalitate eficientă să descoperiți cu picii lumea fermecătoare a lecturii. Încercați și convingeți-vă!

Grădina secretă de Frances Hodgson Burnett

Mary Lennox rămâne orfană și este nevoită să se mute la unchiul ei din Anglia. Acolo, eroina descoperă o grădină secretă, închisă după moartea mătușii sale. Ce taine ascunde aceasta și cum se schimbă viața lui Marry aflați din roman.

Persuasiune de Jane Austen

Anne Elliot, o tânără de 27 de ani, își întâlnește iubitul după șapte ani de la despărțire. Acum cei doi sunt singuri și fără obligații, iar relația lor capătă alte contururi.

Vânătorii de zmeie de Khaled Hosseini

Amir și Hassan sunt cei mai buni prieteni, dar provin din clase sociale diferite. Totuși, viața le pregătește multe încercări, războiul îi va despărți pentru totdeauna, iar secretele pe care le păstrează familiile lor vor ieși la iveală peste ani.

Magia ordinii de Marie Kondo

Primăvara e timpul potrivit pentru a face ordine în case și viețile noastre. Această carte te învață să ai doar lucrurile care îți aduc plăcere și să nu păstrezi nimic din ceea ce îți poate provoca emoții negative. Ca să vezi dacă funcționează, trebuie să încerci.

Cele trei fiice ale Evei de Elif Shafak

Romanul aduce în prim plan trei personaje feminine diferite, care încearcă să treacă peste diferențe și prejudecăţi și să-şi găsească locul într-o lume tot mai rea și mai periculoasă.

Porecla de Jhumpa Lahir

Povestea unui cuplu indian care încearcă să se adapteze în America, dar păstrează aceleași obiceiuri ca și acasă. Totuși, percepțiile pe care le au ei și feciorul lor despre viață sunt diferite, iar asta îl afectează pe tânăr.

Sub luna de șofran de Nicole C. Vosseler

Maya Greenwood ascultă fascinată poveștile unui ofițer al armatei britanice în India. În scurt timp, acesta începe să îi facă curte, iar femeia visează la viață în străinătate și aventuri.

Fericirea începe azi, Jamie McGuire

Abby Abernathy a decis să își schimbe viața, să nu consume alcool, să nu poarte haine extravagante și să nu fumeze.Totuși, realitatea din jurul ei o tentează și o supune provocărilor.

Primăvara la Roma a doamnei Stone de Tennessee Williams

O actriță din New York se mută la Roma și se trezește brusc în perioada de mijloc a vieții ei. Într-un singur an, aceasta devine văduvă, se confruntă cu schimbările de vârstă, este nevoită să părăsească scena și să se împace cu noile sale condiții de viață.

ZUGO vă dorește lectură plăcută!

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button