fbpx

Ultima lună a anului vine la pachet cu surprize și decizii importante pentru zodii. Cum stai cu dragostea în decembrie?

În timp ce pentru unii nu face parte din lista de priorități, pentru alții este un aspect cu totul deosebit. În fine, pentru luna decembrie, ultima din anul 2019, astrele prevăd multe suprize în dragoste pentru nativii zodiacului.

Iată cum stai cu iubirea la sfârșit de an, conform horoscopului:

Berbec

Luna decembrie va fi o lună a schimbărilor, reconcilierilor, a distracției și optimismului.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, cel mai probabil între tine și partenerul/a de viață va avea loc un schimb de replici de mare ajutor pentru viața ta profesională. Iese în evidență conexiunea profundă dintre voi, dar și ajutorul reciproc pe care vi-l oferiți atunci când aveți nevoie. Dacă ești singur/ă, sunt mari șanse ca un fost/ă iubit/ă să reapară în peisaj sau să te arunci într-o aventură amoroasă fără să ai nicio altă pretenție în afară de distracție.

Taur

Luna aceasta, dragostea nu se va regăsi pe lista ta de priorități.

Se pare că apele sunt liniștite pe acest plan pentru tine, așadar te poți ocupa fără probleme de alte aspecte ale vieții tale în această perioadă. Sărbătorile aduc armonie în familie, dar și în relațiile de prietenie. Chiar dacă unele iubiri mai vechi se vor reîntoarce în peisaj, tu știi ce vrei și nu te vei lăsa manipulat/ă de nimeni și nimic!

Gemeni

Luna decembrie nu vine cu vești prea bune pentru tine pe plan sentimental.

Dacă te-ai implicat recent într-o relație, diferențele dintre tine și partener/ă încep să iasă tot mai mult la iveală, fapt pentru care viitorul vostru este incert. Dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată sau ești căsătorit/ă, nu este exclus ca unul dintre voi să încerce să se impună, să preia conducerea sau să aibă crize de gelozie nejustificate. Dacă ești singur/ă, nu trebuie să îți faci speranțe prea mari în ceea ce privește un flirt nevinovat!

Rac

Luna decembrie este o perioadă favorabilă în ceea ce privește rezolvarea unor probleme amoroase mai vechi.

Dacă în relația ta de cuplu au existat suspiciuni de infidelitate în trecut, acum vei avea ocazia să primești confirmările de care aveai nevoie. Astrele te vor ghida spre cele mai bune decizii pentru a-ți împăca atât inima, cât și mintea. Dacă ești singur/ă, semnele că te-ai maturizat vor fi mai vizibile, iar cei din jurul tău s-ar putea simți atrași de noua ta atitudine.

Leu

Ai nevoie de dragoste mai mult decât oricând în această perioadă și ești decis/ă să faci tot ce poți în acest sens.

Cu siguranță îți lipsește afecțiunea, iar asta se întâmplă fie că ești singur/ă sau implicat/ă într-o relație serioasă. Nu îți stă în caracter să te umilești pentru a obține ce îți dorești, însă de această dată ai face orice pentru un strop de iubire. Din fericire, perioada sărbătorilor îi face pe cei din jurul tău să fie mai buni, așadar și relațiile tale se vor îmbunătăți simțitor.

Fecioară

Luna decembrie vine cu provocări și cu aventuri amoroase incredibile.

Situațiile prin care vei trece în această perioadă vor fi menite să îți deschidă ochii și să te facă să îți dai seama ce vrei de la viață. Vei învăța lucruri utile din toate sfaturile și experiențele pe care le vei trăi. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă sau ești căsătorită, se poate ca partenerul/a de viață să îți pregătească o surpriză pe final de lună.

Balanţă

În decembrie, dragostea va fi în prim-plan.

Se poate ca partenerul/a de viață să se confrunte cu crize de gelozie sau posesivitate nejustificată, fapt pentru care vei fi nevoită să îți consumi o mulțime de resurse în acest sens. E o pierdere de timp pentru tine, însă, deocamdată, consideri că încă merită să îi oferi dovezile de care are nevoie pentru a se liniști. Dacă ești singur/ă, în pragul sărbătorilor ai putea cunoaște pe cineva care ți-ar putea atrage cu adevărat atenția.

Scorpion

Începutul lunii decembrie începe timid, dar, pe măsură ce trec zilele, viața ta devine din ce în ce mai animată pe plan sentimental.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, începi să te respecți mai mult și să ceri ceea ce îți dorești de la partenerul/a de viață. Îți pui nevoile și dorințele pe primul plan, iar acest lucru este un pas foarte important pentru fericirea ta. Dacă ești singur/ă, îți place să te joci cu cei din jurul tău, în special cu aceia care au făcut o pasiune pentru tine. Din păcate, încă nu realizezi că joaca ta îi poate face să sufere.

Săgetător

Vei fi foarte încrezătoare în tine în această lună, iar acest lucru va avea un impact pozitiv asupra persoanelor de sex opus din jurul tău.

Se pare că nimic nu te poate împiedica să obții ceea ce îți dorești, fie că este vorba de un nou iubit/o nouă iubită sau despre o îmbunătățire a celui/celei deja existent. Ai cumva unele planuri secrete pe care nu le vei împărtăși nici cu cei mai apropiați prieteni.

Capricorn

Deși te așteptai să fie totul mai simplu și mai frumos, luna decembrie vine cu schimbări de planuri și întorsături de situație.

Relațiile în care ești implicată, fie ele romantice sau de prietenie, vor traversa o perioadă intensă din care vei învăța multe, dar vei și suferi. Dacă ești căsătorit/ă, mariajul tău ar putea fi pus în pericol de către o persoană din anturajul tău și al partenerului/ei de viață!

Vărsător

Luna decembrie se anunță a fi una bună pe plan sentimental, indiferent dacă ești singur/ă sau implicat/ă într-o relație.

Curiozitatea pune stăpânire pe tine, de aceea, uneori, ai putea fi tentat/ă să te bagi în viețile oamenilor mai mult decât ar trebui. Păstrează o limită mai ales față de sexul opus, altfel îți vei pune toți admiratorii pe fugă. Pe de altă parte, curiozitatea ta te poate ajuta să descoperi cu adevărat persoana din fața ta și, astfel, să eviți eventualele neplăceri.

Pești

Luna decembrie vine cu gânduri mai serioase în ceea ce privește viața de familie și cu o maturitate emoțională mai dezvoltată.

Dacă ești singur/ă, e posibil să faci primii pași spre o relație stabilă, cu toate că nu te simți complet pregătit/ă. În cazul în care ai un partener/o parteneră de mult timp sau ești căsătorit/ă, poți fi tentat/ă să iei decizii în numele amândurora. Atât timp cât este vorba despre ceva ce îl privește în mod direct, nu ezita să discuți cu acesta înainte!

Articole similare

Back to top button
Close