fbpx

horoscop | Vei avea parte de bani, noroc sau iubire? Vezi ce îți prezic astrele pentru anul 2020

Anul 2020 va fi o perioadă a schimbărilor pentru multe zodii. Cineva își va consolida pozițiile sau va avansa pe plan profesional, iar altcineva va avea parte de surprize în viața personală. Indiferent de circumstanțe, astrele le recomandă tuturor nativilor să își păstreze calmul, să analizeze la rece orice situație și să nu se lase conduși de emoții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Este un an prielnic pentru consolidarea unor prietenii, pentru parteneriat sau asocieri. În 2020 veți avea suficient timp liber la dispoziție, astfel că nu va trebui să staţi pe gânduri atunci când veţi fi invitaţi la o petrecere. În prima parte a noului an vă lipsește simțul practic și sunteți tentat să neglijaţi problemele importante. Dacă aveți o inițiativă legată de locul de muncă, este foarte bine să o prezentaţi şefilor pentru că aveţi toate şansele să fie acceptată.

Taur

Anul 2020 aduce realizarea proiectelor care urmăresc câştiguri. Sunt favorizate activitățile intelectuale și relațiile cu cei din jur. Puterea de convingere vă ajută să înclinaţi balanţa în propriul folos atunci când asta este necesar. În prima parte a anului 2020 este de dorit să evitați să începeți mai multe lucruri, deoarece riscați să nu le duceți la bun sfârșit.

Gemeni

În anul 2020 sunt destul de bune relațiile cu autoritățile. Evenimentele care vor avea loc pe parcursul anului vor fi importante în viața personală. Astfel, s-ar putea să aveți o relație „fulgerătoare” cu o persoană care a apărut brusc în viața dumneavoastră. La fel, în prima parte a anului primiți o propunere tentantă de colaborare, dar ar fi bine să o analizați minuțios.

Rac

În anul 2020 ar fi bine să acordați mai multă atenție odihnei. Există riscul de a avea probleme cu sănătatea. Pe plan sentimental aveți o perioadă. Relația cu partenerul este foarte bună, persoana iubită fiind tot timpul alături de dumneavoastră. La sfârșit de an este posibil să treceți prin momente tensionate, dar apele se vor limpezi repede.

Leu

În 2020 trebuie să fiți cu ochii în patru ca să puteți profita de toate ocaziile favorabile. Dacă ați hotărât să vă schimbați locul de muncă, treceți la această schimbare fără a vă lăsa influențat de părerile celor din jur. Relaţia cu persoana iubită se anunţă a fi excelentă, dar ar trebui să încercaţi să fiţi mai altruist unul cu celălalt și să vă înțelegeți reciproc emoțiile.

Fecioară

În 2020 ați putea iniția sau finaliza o acțiune juridică pentru îmbunătăţirea situaţiei materiale sau care va fi legată de bunuri imobile. Totuși, lipsa banilor vă poate determina să acceptați o a doua slujbă sau să obțineți o colaborare scurtă, dar bine plătită. S-ar putea să primiți o propunere interesantă legată de afacerile pe care le-aţi demarat sau la care vă gândiți de mai mult timp.

Balanță

Cei din jur nu sunt de acord cu inițiativele pe care le aveți și ar putea să vă reproșeze modul prin care vă susțineți punctul de vedere. Vi se propune o colaborare care ar putea determina o schimbare importantă în viață, dar ar fi bine să vă consultați cu familia. Nu uitați să aveți grijă de sănătate și să vă odihniți suficient, deoarece oboseala în exces vă poate acutiza bolile cronice.

Scorpion

În 2020 s-ar putea să cunoașteți o persoană care să vă impresioneze enorm sau chiar să vă facă să vă îndrăgostiți. Pe plan profesional, ar fi bine să evitați orice conflict cu superiorii. Este posibil să vă confruntați cu un puternic sentiment de gelozie, iar asta ar putea crea situații dificile. Așadar, astrologii vă recomandă să nu fiți impulsivi și să încercați să depășiți propria furie sau agresivitate.

Săgetător

Întâlnirile și discuțiile pe care le veţi purta în 2020 vor fi fructuoase, iar activitatea profesională va marca reputația dumneavoastră. Dacă doriți să realizaţi o schimbare, anul 2020 asigură şanse de reuşită. Totuși, este posibil să resimțiți o stare de confuzie care vă poate afecta relaţiile sociale şi sentimentale, iar acesta este motivul pentru care nu ar trebui să combinați relațiile profesionale și cele personale.

Capricorn

Relațiile cu partenerul de viață s-ar putea să fie puțin tensionate din cauza unei rude mai în vârstă care se va amesteca în problemele familiale. În cazul în care aveţi de susținut teste sau examene, rezultatele vor fi foarte bun. Inspirația vă poate ajuta să depășiți situații mai deosebite, iar popularitatea dumneavoastră se va bucura de o creştere evidentă și nu veţi duce lipsă de atenție.

Vărsător

Intuiția vă ajută să înţelegeţi mai bine oamenii din jur. Colaborarea excelentă pe care aţi avut-o în ultima perioadă cu un partener de afaceri vă aduce venit, iar cariera crește. Așadar, încercați să vă setați noi obiective legate de domeniul profesional. Totodată, este posibil să primiți o veste pe care o aşteptați de mai mult timp, dar și să aveți unele neînțelegeri cu omul drag.

Pești

În 2020 s-ar putea să începeţi să vă gândiţi la o relaţie din trecut, iar aceste amintiri vă vor trezi emoții puternice. În 2020 veţi parte de ascensiune în carieră, iar prin ambiţia de care dați dovadă veți atrage oameni deosebiți. Încercați să stabiliți ce dorințe și planuri aveți și analizați cum le puteți realiza. Așa cresc șansele să demonstrați încă o dată lumii cine sunteți și ce puteți.

 

Articole asemănătoare

Back to top button