fbpx

horoscop | Vărsătorii eșuează în dragoste, iar Racii ar putea evolua în carieră. Previziunile astrelor pentru săptămâna următoare

În timp ce unii ar putea afla vești importante, alții sunt îndemnați să fie cât mai realiști dacă își doresc o viață mai bine conturată. Următoarea săptămână se anunță a fi una cu multe schimbări și decizii semnificative pentru fiecare zodie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Energia tranzitorie pe care o simți la începutul săptămânii te face să acționezi. Chiar dacă nu știi exact care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, nu te mai lași absorbit/ă de falsa idee că destinul ți se va dezvălui de la sine. Familia este centrul echilibrului tău interior. Toate deciziile pe care le vei lua vizează în primul rând confortul celor dragi.

Taur

Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin. Mândria propriei personalități de multe ori nu te lasă să îți expui vulnerabilitățile. Sfârșitul acestei săptămâni te va găsi într-o dispoziție intrigată și ușor dezamăgit/ă de anumite lucruri.

Gemeni

Indiferent de starea ta actuală, configurația astrală din această săptămână te împinge de la spate să te încrezi orbește în oameni. E posibil să ai parte de câteva probleme din acest motiv, fie acum, fie pe viitor. Încearcă să rămâi echilibrat/ă indiferent de situație. Zilele îți par din ce în ce mai greu de îndurat. Te simți trist/ă și neînțeles/asă.

Rac

Nu mai dai curs emoțiilor și această atitudine este cea care te protejează de dezamăgiri. Acum ești mult mai atent/ă la cei cu care îți petreci timpul. Din partea lui Marte primeşti multă energie şi exuberanţă pe parcursul acestei săptămâni. O idee pe care ai avut-o anul trecut în raport cu cariera ta începe să prindă forma la care tu ai visat de foarte mult timp deja.

Leu

Ești încrezător/are în tot ceea ce ești și tot ceea ce faci. Atunci când lucrurile din viața ta se află în derivă, o mică pauză de la tot este cea care îți oferă revigorare. Maniera în care alegi să te raportezi la cei din jur vorbește despre încrederea în sine. În situații conflictuale, încearcă să adopți o atitudine pasivă.

Fecioară

Încrederea pe care o capeți în sine te ghidează. Este posibil ca pe alocuri să fii înțeles/asă greșit de anumite persoane, dar nu alegi să te explici. Exuberanța ta s-a atenuat în ultima perioadă și asta pentru că nu mai sunt oameni care să răspundă la acest comportament. Nu știi exact cum resimți acest lucru, dar este evident faptul că nu ai o dispoziție prea bună.

Balanță

Te simți sprijinit/ă cu adevărat de persoanele care contează pentru tine, iar asta este esențial pentru tine. Îți place agitația de care ai parte la birou, dar cu toate astea, ai nevoie și de reușite. Nu îți place atunci când proiectele stagnează din motive pe care tu nu le poți controla. Indiferent de vremea din această săptămână, vei alege să petreci mult mai mult timp în natură.

Scorpion

Energia pozitivă pe care o resimți în zilele ce urmează te face să fii mai încrezător/are și mai determinat/ă atunci când vine vorba de dezvoltarea profesională. Simți că în ultima perioadă ai stagnat în acest sens și motivația ta este într-un punct critic. Chiar dacă uneori pari neînțeles/asă, nu te lăsa afectat/ă de această percepție.

Săgetător

În toate zilele care urmează te încearcă sentimentul că cei din jur nu te înţeleg aşa cum ţi-ai dori. Indiferent de ceea ce simţi, evită să respingi persoanele care nu-ţi îndeplinesc aşteptările. De cele mai multe ori, este vorba despre propriile proiecții și de aceea ni se pare că nimic nu este autentic în jurul nostru. Acest tip de atitudine nu poate decât să te dezavantajeze.

Capricorn

Începi să fii mai puțin extravagant/ă și mai puțin extrovertit/ă decât de obicei, deși acest mod de a fi nu ți se potrivește. Se pare că o să ajungi la concluzia că îți face bine să adopți o asemenea atitudine. În acest mod economisești mai multă energie și astfel reușești să te orientezi către lucrurile cu adevărat importante pentru tine.

Vărsător

Planurile romantice nu vor funcționa conform așteptărilor, fapt care te va face să stagnezi din punct de vedere sentimental. Atmosfera la muncă e foarte intensă, așa că ai grijă să nu ajungi tu cea care vorbește prea mult despre acțiunile colegilor. În situațiile stresante este de preferat să adopți o atitudine diplomată.

Pești

Nu are niciun rost să începi săptămâna cu o dispoziţie negativă, mai ales că acest lucru se datorează unor persoane care ţi-au demonstrat că nu îţi apreciează dedicarea şi tot ceea ce ai făcut pentru ele. La birou ai parte de zile destul de tensionate. Este de preferat să faci lucrurile de care ești responsabil/ă și să nu mai soliciți, pentru moment, noi proiecte.

Articole asemănătoare

Back to top button