fbpx

horoscop | Racii se gândesc la călătorii, iar Săgetătorii – la iubire. Ce ne prezic stelele pentru săptămâna viitoare?

Săptămâna viitoare va fi benefică pentru mai multe zodii. Unii vor avea succes pe plan profesional, alții se vor îndrăgosti sau vor primi bani. Astrele le recomandă tuturor nativilor să aibă grijă de sănătate, să facă doar cheltuieli raționale și să petreacă mai mult timp cu oamenii dragi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Dialogurile cu prietenii te ajută să-ți lămurești aspectele profesionale care au dus la restricțiile financiare din ultima vreme. Cu toate că ești plin/ă de energie, dornic/ă de a-ți schimba radical viața pe toate planurile, ceva te ține pe loc.

Taur

Relațiile cu prietenii și cu persoanele din mediul socio-profesional sunt foarte active. Oricât ai fi de atent/ă la vorbele și gesturile acestor persoane, există ceva ascuns pe care îl simți, dar nu-l poți depista deocamdată. Ferește-te de polemici, contradicții și îndepărtează-te de oamenii care te provoacă mult.

Gemeni

Ești foarte activ/ă în plan profesional, mai ales când provocările vin de la șefi sau colegi de muncă. Ai parte de discuții aprinse pe teme profesionale, reuniuni cu oameni importanți și schimbări spectaculoase de situație la locul de muncă. Controlează-ți tendința de a riposta la orice vine din partea celor de sus.

Rac

Gândurile și faptele îți sunt legate de călătorii sau de studii. Se recomandă prudență, întrucât pot apărea diverse piedici în a-ți realiza planurile. Felul în care vorbești îi poate deranja pe ceilalți, deoarece, fără să-ți dai seama, folosești note sarcastice în dialogurile tale.

Leu

Datorită relațiilor cu neamurile, cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, apar cheltuieli neprevăzute și care trebuie făcute urgent. Selectează prioritățile și nu te avânta în orice doar de dragul celorlalți. Unii chiar au intenția foarte clară de a profita de pe urma veniturilor sau agoniselii tale.

Fecioară

Este posibil să te desprinzi din unele parteneriate, fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie o relație de colaborare profesională. Se recomandă prudență, pentru că se vor pune în discuție problemele specifice unei despărțiri, împărțirea bunurilor comune, moștenirilor și datoriilor.

Balanță

Fii prudent în relațiile colegiale, pentru că există riscul să te implici în controverse. Ocupă-te numai de îndatoririle tale și lasă-i pe ceilalți să se ocupe de ale lor. Sănătatea este vulnerabilă în continuare, așadar îngrijește-ți organismul așa cum trebuie.

Scorpion

Se conturează schimbări benefice în viața cotidiană. Fie că la serviciu se aranjează lucrurile și vei avea suficient timp și pentru tine personal, treburile profesionale mergând foarte bine în continuare, fie că sănătatea se îmbunătățește vizibil și în consecință vei putea desfășura activități recreative de anvergură.

Săgetător

Apelează la ajutorul specialiștilor pentru orice defecțiune care se întâmplă acasă. Se recomandă prudență, răbdare și toleranță în relațiile cu familia. Pe plan personal, ai parte de noutăți spectaculoase. Poți întâlni un om care să îți devină drag, primi o cerere de căsătorie sau te poți gândi la nașterea unui copil.

Capricorn

Ai multe drumuri de făcut zilele acestea și de vorbit cu multă lume. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt conflictuale și se pot destrăma mai ușor decât crezi. Fii prudent/ă în privința sănătății și a atmosferei de la locul de muncă.

Vărsător

Foarte interesante și benefice sunt interacțiunile cu persoanele din anturajul apropiat. Ai parte de dialoguri fructuoase schimb de informații deosebite și utile și călătorii pe distanțe scurte. Succesul te însoțește în permanență. Notează ideile din aceste zile, pentru că sunt spectaculoase și de viitor.

Pești

Depune eforturi conștiente să te înțelegi atât cu tine însuți, cât și cu ceilalți. Se deschide un nou capitol în care ți se modifică substanțial veniturile și posibilitățile de a obține bani, bunuri sau favoruri dintr-o activitate profesională desfășurată.

Articole asemănătoare

Back to top button