fbpx

horoscop | Previziunile astrelor pentru ultima săptămână din mai. Află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera

Ultima săptămână din mai 2021 va fi plină de evenimente și emoții pentru toate zodiile. Unii nativi vor fi inspirați și creativi, cineva ar putea obține bani, iar altcineva se va gândi serios la cursul relației amoroase.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, continui să rămâi o fire asertivă și dedicată. Modul în care reușești să te împarți între personal și profesional te ține mereu în priză. Ai din ce în ce mai puțin timp pentru sine. Maniera în care alegi să te comporți cu anumite persoane denotă lipsă de constanță și superficialitate.

Taur

Astrele par că își „revarsă” toată energia asupra zodiei tale. Tot ceea ce resimți tu este nevoia de a te face remarcată la birou, cu orice preț. Zilele acestei săptămâni se vor scurge într-un mod haotic. Nici măcar nu știi care este sursa agitației care te înconjoară. Cu toate astea, o să reușești să duci la îndeplinire toate planurile pe care le ai stabilite.

Gemeni

Săptămâna aceasta este potrivită pentru visuri mărețe și pentru a face imposibilul să devină posibil. Pentru următoarea perioadă îți este rezervată o tranziție destul de intensă spre o viață mai împlinită. Îți creionezi noi obiective profesionale, renunți la prietenii sau oameni care nu te mai inspiră, te concentrezi pe propriile nevoi…

Rac

Ai tot mai multe obiective de îndeplinit și parcă timpul nu îți mai este suficient. Din păcate, de multe ori ești reticentă în fața unui „nou început”. Mai ales atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat și îți este frică să nu se „risipească”, acționezi precaut sau lași deoparte orice inițiativă. La birou nimic nu pare să fie ușor de îndeplinit.

Leu

Prezența Soarelui rămâne destul de activă în zodia ta pe parcursul întregii săptămâni. Cu toate astea, chiar de la începutul săptămânii vei simți o nevoie neînțeleasă de a te retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale, din mijlocul haosului existent la birou, din mijlocul a tot ceea ce înseamnă social. Cu siguranță este vorba despre o stare de spirit trecătoare.

Fecioară

Pentru zodia ta, nu există o perioadă mai bună a anului în care să îți îndrepți atenția către familie și propriile nevoi emoționale. Deși se pare că te simți tot mai singură, nici nu ai inițiativă pentru a te apropia de anumite persoane. Rămâi la fel de superficială ca întotdeauna. Remarcile anumitor persoane tind să te irite mai mult decât este cazul.

Balanță

Ai fost dintotdeauna o fire bănuitoare și sceptică. Intențiile celor din jur au fost mereu pentru un subiect de analiză. Ești de părere că nimic nu este gratis în această lume. Cu toate astea, ți s-a demonstrat în nenumărate rânduri că, atunci când mizezi cu totul pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime.

Scorpion

Modul aproape perfect în care ai ajuns să comunici cu cel de lângă tine este de necontestat. O relație de prietenie are nevoie de un imbold pentru a reuși ca tu și persoana în cauză să vă simțiți la fel de apropiate ca altădată. Dar poate tu de fapt nici măcar nu îți dorești asta. Poate totul este doar la nivel de „așa ar trebui să fie”. Fii atentă la propriile nevoi!

Săgetător

Deși resimți mai mult decât oricând lipsa afecțiunii în anumite relații, nu mai vrei ca aceste neajunsuri emoționale să îți definească existența. Ești conștient/ă că nu poți să mai rămâi în locul în care te afli. Nu ești adept/a scurtăturilor atunci când vine vorba de obiectivele pe care le ai. În anumite zile este posibil să fii încercat/ă de o stare de tensiune interioară, dar nu vei da curs acestei trăiri.

Capricorn

Zilele următoare sunt potrivite pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-a adus într-un punct critic. Saturn va fi, în perioada următoare, gardianul tău astral. Te va „acompania” pe orice drum alegi să pășești. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni.

Vărsător

Lucrurile se pare că în sfârșit iau forma pe care ți-o dorești. Rămâi la fel de conectat/ă emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți cu tot felul de lucruri pe care ți le-ai tot refuzat până în prezent. Deși afli multe răspunsuri la întrebările pe care le ai, ceea ce descoperi nu te mulțumește.

Pești

Ți-ai reluat activitățile sociale. În fiecare nouă zi ai programate activități de la care nu îți mai dorești să mai lipsești. Pentru tine, aceasta este „normalitatea” la care aveai nevoie să te întorci. Din punct de vedere profesional, lucrurile stagnează destul de mult. Ai făcut multe compromisuri în acest sens. Acum te simți blocat/ă și nu mai poți ieși din zona de confort.

Articole asemănătoare

Back to top button