fbpx

horoscop | Previziunile astrelor pentru luna noiembrie. Zodiile care vor avea noroc în dragoste

În timp ce unii ar putea afla vești importante, alții sunt îndemnați să fie cât mai realiști dacă își doresc o viață mai bine conturată. În fine, luna noiembrie se anunță a fi una cu multe schimbări și decizii semnificative pentru fiecare zodie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cei din jur nu înțeleg care sunt așteptările tale atât timp cât comportamentul este unul defensiv. Chiar dacă nu îți dai seama de această dinamică, simți nevoia să deții controlul în relația personală. Asta ți se reproșează mereu. Demersurile pentru anumite visuri personale te ajută să fii mai încrezătoare cu privire la reușită.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Atunci când jignești, oamenii chiar nu au de ce să te menajeze. Vei trăi o perioadă de inadecvare socială intensă. Dispoziția ta nu va fi acceptată de mulți dintre cei cu care vei intra în contact. Luna noiembrie cu siguranță nu este potrivită pentru a lua decizii radicale. Partea profesională nu te va provoca, din contra, totul este monoton la birou.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Ai nevoie de o nouă motivație pentru a face ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. A te îndepărta în mod asumat de anumite persoane din viața ta poate scoate la iveală lucruri importante despre propriile limite. Luna noiembrie poate fi una împlinită, din toate punctele de vedere, atât timp cât tu vei fi prezentă. Starea ta de spirit va dicta tot ceea ce vei trăi.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Nu ești suficient de deschis/ă sau de confortabil/ă cu ideea de colaborare reciprocă, mai ales atunci când simți că anumite situații sau relații nu îți oferă ceea ce ai nevoie. Lucrurile, de cele mai multe ori, trebuie să ia forma pe care ți-o dorești. La nivel energetic, în noiembrie ar trebuie să te aștepți la schimbări constante de intensitate.

LEU (23 iulie – 22 august)

Te intrigă unele din discuțiile pe care le ai la birou. Îți dai seama că mulți dintre cei cu care lucrezi nu au nimic în comun cu tine. Poate sistemul de valori este cu adevărat un etalon pentru tine. Luna noiembrie va fi darnică. Orice acțiune pe care o vei întreprinde cu dedicare și perseverență te va aduce și mai aproape de obiectiv.

FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)

Imaginația te va ajuta să îți setezi obiective profesionale ambițioase. Cu toate astea, în anumite contexte vei avea nevoie de confirmarea celor din jur pentru a simți că faci ceea ce trebuie. Firea suspicioasă care te caracterizează parcă te forțează să te îndepărtezi de toți cei care pot avea o influență benefică asupra echilibrului tău.

BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie)

Agitația și confuzia din zilele următoare parcă te împing să iei decizii greșite. Deși spre mijlocul lunii vei avea posibilitatea să renunți la unele tabieturi, senzația de confort psihic va lupta împotriva ta. Este nevoie de perseverență și motivație reală și realistă. Indiferent de opiniile celorlalți, asigură-te că tu știi ce îți dorești.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii luni de toamnă. Circumstanțele profesionale în care te vei afla te vor ajuta să te remarci. Deși ești conștient/ă că propriile visuri sunt lipsite de consistență, îți tragi din ele doza zilnică de pozitivitate și motivație. Partenerul de viață este singura persoană de care ai nevoie atunci când nu mai ai încredere în tine.

SĂGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Deși evenimentele care au loc în zilele acestei luni nu îți oferă o ancoră pentru echilibru psihic, nu te lași condus/ă de starea de confuzie pe care este posibil să o simți. Ai nevoie de multă organizare și hotărâre pentru a schimba anumite lucruri din viața ta. În primul rând este important să îți creionezi nevoile și prioritățile, de orice natură.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Conturarea obiectivelor profesionale pentru perioada următoare va fi dificilă. Impasul energetic în care te afli pare de nesurmontat. Chiar dacă ești conștient/ă de efectele unora dintre acțiunile tale, nu le permiți celor din jur să comenteze. Spre sfârșitul lunii găsești motivația de a face unele schimbări în propria locuință.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Chiar dacă uneori nu ai capacitatea de a te adapta din mers, tot ceea ce contează este să rămâi fermă pe poziții. Influența astrelor asupra dispoziției tale va fi definitorie la începutul lunii noiembrie. Ai senzația că te afli într-un carusel de emoții și trăiri, toate fiind în neconcordanță în raport cu ceea ce îți dorești să se întâmple în viața ta.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Indiferent de contextele în care te vei afla, nu trebuie să adopți întotdeauna o atitudine radicală. Lasă loc de flexibilitate pentru ca cei din jur să simtă că se pot apropia. În ultima perioadă ai învățat că ești singurul/a capabil/ă de a lua decizii pentru propriul echilibru psihic. Cei din jur pot doar să își exprime opinia.

Articole asemănătoare

Back to top button