fbpx

horoscop | Luna octombrie „aduce” despărțiri și reîntâlniri. Zodiile care vor avea noroc în dragoste și carieră

A început o nouă lună, și totodată – un nou capitol din viața fiecăruia. Octombrie „aduce” despărțiri, revederi și schimbări în plan profesional. Vezi mai jos horoscopul pentru luna aceasta și află ce surprize îți rezervă astrele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Atenția celor născuți în zodia Berbec se revarsă luna aceasta asupra sectorului sentimental, pe care își doresc să-l îmbunătățească. Discuțiile despre intimitate, viața sexuală vor căpăta interes. Se vor relua situații care s-au petrecut în luna august, așa că cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie puși în fața unor proprii decizii sau acțiuni luate și care acum vor trebuie regândite și reanalizate pentru a fi corectate.

Taur

Este o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental pentru cei născuți în zodia Taur. Nativii singuri pot cunoaște pe cineva și pot începe noi relații, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot să-și consolideze povestea de iubire. De evitat negocierile noi și deciziile cu impact financiar, însă este o perioadă favorabilă pentru renegociri salariale sau legate de condițiile unor colaborări.

Gemeni

Iubirea este un subiect intens și urmărit de nativi, iar Luna Nouă în zodia Balanță le poate aduce noi începuturi sentimentale, noi ocazii de a clarifica situații și contexte. În familie situația devine mai blândă, mai aromioasă , iar unii nativi se pot bucura de avantaje, de sprijin din partea părinților.

Rac

Niște situații relaționale petrecute în luna august pot fi reluate acum cu mai multă maturitate și înțelepciune, însă va fi vorba de un nou context tensionat care va pune la încercare viața în doi. Este o perioadă bună pentru revizuirea direcției profesionale de viitor, însă nu și pentru acțiuni în acest sens.

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de tensiuni în cuplu, mai ales în cazul acelor nativi care locuiesc împreună. Banii pot fi subiect de discuție, însă și mutatul în sine sub același acoperiș poate sta la baza unor neînțelegeri. La locul de muncă se anunță o perioadă tensionată, dificilă.

Fecioară

Viața intimă poate avea de suferit, fie poate fi vorba de reducerea la o simplă aventură a unei relații, fie poate fi vorba de o relație ascunsă care nu reușește să depășească acest prag. Este de preferat să se reanalizeze situația profesională, aspirațiile, modalitățile de atingere a obiectivelor și să nu se ia decizii majore, mai ales de schimbare a direcției profesionale.

Balanță

Din punct de vedere profesional, se reiau situații legate de parteneriate, asocieri, colaborări care s-au desfășurat în luna august și nu este exclus ca unele dintre acestea, neprofitabile, să se încheie acum. Se cere multă diplomație în relațiile profesionale și de afaceri.

Scorpion

Viața socială a celor născuți în zodia Scorpion se animează și au șanse de a cunoaște oameni noi în această lună, de a lega noi prietenii și chiar internetul poate fi o astfel de sursă. Din punct de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Scorpion ar trebui să fie mai atenți și mai conștienți de nevoia unui echilibru în viața lor.

Săgetător

Venus tranzitează casa carierei, iar prima jumătate a lunii este extrem de benefică celor născuți în zodia Săgetător. Nativii se pot afirma, pot avea parte de beneficii profesionale și recunoașterea meritelor, însă odată cu retrogradarea lui Mercur li se cere o reanaliză a unei acțiuni din trecut, a unei decizii luate vizavi de carieră.

Capricorn

În plan financiar pot apărea fel și fel de surprize și este de preferat să evite să dea bani cu împrumut prietenilor sau să investească sume prea mari de bani în proiectele pe care le au. Totodată, unii nativi pot oscila între iubiri și prietenie în ceea ce privește o relație. Se prevăd surprize sentimentale, însă nu este o perioadă bună pentru început noi relații.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor simți, odată cu revenirea în mers direct a lui Pluto, guvernatorul carierei, o detensionare a situației profesionale și o mai mare forță interioară de a-și atinge obiectivele. Nativii pot reedita situații din trecut într-o nouă perspectivă, însă duoă jumătatea lunii ar fi de preferat să evite noile decizii.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte în continuare de retrogradarea lui Marte în sectorul financiar, iar luna aceasta se pot reîntoarce la niște decizii și acțiuni pe care le-au punctat în august pentru a le aborda dintr-o altă perspectivă. Este nevoie, în continuare, de prudență în investiții, mai ales legate de străinătate, fie că este vorba de instituții, fie de persoane.

 

Articole asemănătoare

Back to top button