fbpx

horoscop | Cum va fi ultima săptămână din ianuarie pentru fiecare zodie

În timp ce unii ar putea afla vești importante, alții sunt îndemnați să fie cât mai realiști dacă își doresc o viață mai bine conturată. Următoarea săptămână se anunță a fi una cu multe schimbări și decizii semnificative pentru fiecare zodie.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Berbec

Energia tranzitorie pe care o simți la începutul săptămânii te face să acționezi. Chiar dacă nu știi exact care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, nu te mai lași absorbit/ă de falsa idee că destinul ți se va dezvălui de la sine. Familia este centrul echilibrului tău interior. Toate deciziile pe care le vei lua vizează în primul rând confortul celor dragi.

Taur

Nivelul de adrenalină de pe parcursul acestor zile este ceva ce nu ai mai experimentat până în momentul de faţă. Acest lucru te va fascina pur şi simplu. Viaţa ta personală este foarte intensă şi plină de momente unice. Duceai lipsa acestui stil de viaţă de care nu ai mai avut parte de câţiva ani din cauza alegerilor pe care le-ai făcut.

Gemeni

Pentru starea ta de bine, devine imperioasă ideea de a petrece cât mai mult timp singură. Ai nevoie de asta. Este de preferat să nu te avânți la achiziționarea unor lucruri care chiar nu îți sunt necesare. Este important să fii mai chibzuit/ă în ceea ce privește finanțele. Chiar dacă pe moment te simți îndreptățit/ă să susții anumite lucruri, un timp de gândire ar anula multe conflicte.

Rac

Majoritatea prieteniilor din viața ta sunt bazate pe încredere totală. Chiar și atunci când viața îți demonstrează contrariul, tu crezi orbește în cei din jur. A te lăsa ghidat/ă de ceea ce simți poate deveni destul de confuz având în vedere perioada plină de dificultăți prin care treci. Este indicată o pauză de la tot ceea ce te tulbură.

Leu

Este momentul potrivit pentru a te lăsa dusă de val și a face tot ceea ce simți că te împlinește. Planurile de a-ți extinde afacerea personală te ajută să rămâi concentrat/ă și să crezi în tine. Zilele acestei săptămâni sunt productive și aduc mult sens în viața ta. Dacă viața personală trece prin anumite dificultăți, fă o prioritate din a rămâne conectată de partenerul de viață.

Fecioară

Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. În acest context, o atitudine de superioritate cu siguranță nu este potrivită. În plan personal trebuie să fii pregătită să iei o decizie pe care o tot amâni, chiar dacă dinamica contextului actual nu îți permite să faci asta. Important este să faci ceea ce simți.

Balanță

Nesiguranța de sine presupune și o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Odată ce îți vei da seama care este adevăratul curs al lucrurilor, știi că ești capabilă să aduci schimbări importante în tot ceea ce este în jurul tău.

Scorpion

Viaţa profesională este într-o continuă ascensiune. În sfârșit îţi dai seama că toate meritele sunt ale tale. Ai fost mereu perseverentă şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante.

Săgetător

Zilele acestei săptămâni sunt marcate de calm, de linişte interioară şi de momente pe care le vei petrece alături de cei dragi. Îţi îndrepţi atenţia către familie şi către prietenii apropiaţi deoarece îţi dai seama că sunt cele mai valoroase părţi din viaţa ta. Viața profesională este o prioritate pentru tine, dar nu una pentru care să faci doar compromisuri.

Capricorn

Această săptămână poate fi începutul tău într-un nou domeniu de activitate. Ai șansa de a face ceva care te împlinește cu adevărat. Este real faptul că susținerea familiei are un impact definitoriu pentru tine, dar nu uita de propria susținere. Tu ești cel mai important aliat în lupta pe care o duci zi de zi. În plan emoțional se resimte faptul că Luna „stagnează” în casa familiei.

Vărsător

Totul este definit de calm și armonie, mai ales în plan profesional. Cariera ta se află într-o perioadă de glorie și te bucuri cu tot sufletul de această reușită care îți aparține întru totul. Contextele în care te vei afla vor aduce provocări în sectorul familial al vieții tale. Încă te simți ancorat/ă în câteva relații al căror sens nu îl mai știi.

Pești

Pe parcursul acestei săptămâni, în acele perioade mai încărcate din punct de vedere emoţional, îţi îndrepţi destul de mult atenţia către trecut. Redescoperi ceva ce îți era cunoscut la un anumit nivel și anume că nu ai depăşit anumite experienţe traumatizante. Atunci când vine vorba de carieră este important să rămâi consecventă şi implicată în tot ceea ce faci.

Articole asemănătoare

Back to top button