fbpx

horoscop | Câștiguri financiare, noi relații și călătorii. Ce va „aduce” următoarea săptămână pentru fiecare zodie

Săptămâna viitoare va fi una liniștită. Nativii mai multor zodii se vor preocupa de relațiile cu prietenii și familia, vor tinde să obțină succes la locul de muncă, iar astrele le recomandă să își potolească emoțiile și să gândească rațional.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Ai parte de multe evenimente „pline” din punct de vedere emoțional. Instabilitatea psihică a persoanei iubite te influențează în tot ceea ce faci în aceste zile. Ai nevoie de stabilitate emoțională și nimic din ceea ce te înconjoară nu îți împlinește această nevoie. De multe ori, cei din jur te privesc și parcă nu mai văd decât umbra omului pe care îl știau.

Taur

Lucrurile se întâmplă întotdeauna într-un anumit ritm. Dacă îl vei forța, există posibilitatea să te întorci spre anumite impasuri pe care le-ai depășit deja și acum ți se înfățișează sub o altă formă. Este important să rămâi încrezător/are în reușitele tale tocmai pentru că de starea ta interioară depinde realitatea vieții tale exterioare.

Gemeni

Majoritatea proiectelor pe care le derulezi la birou nu te pun în valoare. Renunță la ceea ce faci. Reorientează-te! Toată energia psihică este concentrată pe viața de familie deoarece de acolo îți „tragi” toată vitalitatea. Chiar dacă susții că ai depășit anumite temeri cu privire la câteva persoane, tot te mai surprinzi cu o stare de neliniște.

Rac

Rutina zilnică te plictisește peste măsură. Ai constant nevoie să faci lucruri care să îți mențină motivația între anumite limite pentru a nu te plafona. Relațiile din viața ta sunt pe o pantă ascendentă de dezvoltare deoarece dedicarea ta este reală și constantă. În plan profesional reușești să faci lucruri care îți aduc o împlinire autentică.

Leu

Modul în care te percep cei din jur este strict problema lor. Nu te mai preocupa de lucruri care nu te vizează! Este esențial să existe o comuncare eficientă între tine și persoanele în cauză. Nu încerca să îți mai asumi acțiuni sau comportamente care nu au nicio legătură cu tine! În această perioadă ai nevoie de rezultate în carieră pentru a-ți menține motivația la cote maxime.

Fecioară

De prea multe ori, nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu este despre tine. Falsitatea pe care o afișezi este deranjantă pentru anumite persoane. Oricât încerci să disimulezi bunătatea, nu îți iese. Ai grijă la oamenii de care te înconjori! Este posibil ca unele caractere doar să îți hrănească ego-ul și nimic mai mult.

Balanță

Chiar dacă orice compromis pe care îl faci îți oferă si posibilitatea de a afla lucruri noi despre sine, această dinamică nu trebuie să devină un laitmotiv pentru tine. Chiar dacă uneori ești mai sensibil/ă raportat la anumite aspecte, nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Astrele sunt destul de agitate din punct de vedere energetic, dar pentru tine lucrurile sunt clare.

Scorpion

Te afli mai mereu în tot felul de procese de introspecție, iar acest lucru te ajută să îți definești prioritățile. Chiar dacă te adaptezi destul de repede contextelor în care te afli, știi totuși că ești o fire rezistentă la schimbare. Mai ales atunci când vine vorba de viața personală, cel de lângă tine știe că se poate baza pe susținerea ta.

Săgetător

În plan personal, deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile iau amploare. Ai senzația că mai mereu te simți pe muchie de cuțit. Maniera în care alegi să faci lucrurile în plan profesional nu denotă profesionalism din partea ta, din contră. Poate ar fi cazul să fii mai atent/ă la partea de valori.

Capricorn

Nevoile tale par a fi mereu cele mai importante. Această lipsă de congruență în raport cu anumite persoane din viața ta afectează toate nivelurile comunicării. Este important să rămâi concentrat/ă pe ceea ce este cel mai important pentru tine. Ai grijă la modul în care te alimentezi! Din nou alegi alimentele în funcție de starea emoțională.

Vărsător

Este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Energia dezorganizată a lui Venus are tendința să te agite destul de mult. O persoană de încredere te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o resimți în zilele care urmează. Orice început este cu siguranță o sursă puternică de anxietate și este normal să simți că nu mai deții controlul.

Pești

„Fugi” mereu doar după lucruri autentice și nu alegi să faci vreun compromis în acest sens. Relațiile importante pentru tine se definesc prin încredere și dăruire necondiționate. Cu toate astea, sunt mulți care recunosc că tu nu ești dispus/ă să oferi ceea ce ceri. Zilele acestei săptămâni vor fi destul de inconfortabile pentru tine deoarece vei trăi mai multe conflicte.

Articole asemănătoare

Back to top button