fbpx

horoscop | Capricornii au nevoie de mai mult timp pentru sine, iar Gemenii trebuie să fie atenți pe cine numesc „prieten”. Prezicerile astrelor pentru săptămâna viitoare

Berbec

Demersurile intelectuale și planurile de călătorii reprezintă subiecte importante în această săptămână. Chiar dacă vei întâmpina și niște obstacole în ceea ce vrei să realizezi, tu urmărește-ți interesele și nu renunța. Cineva din străinătate îți poate oferi informații bune referitoare la un curs sau la un loc de muncă. Selectează informația și analizează totul pe îndelete. La serviciu ești solicitat de către șefi și de reprezentanți ai unor instituții conexe locului tău de muncă. Prudență, răbdare, toleranță!

Taur 

O săptămână interesantă la capitolul bani și bunuri comune cu alții. Apar cheltuieli pe facturi, taxe, datorii diverse sau este nevoie să relaționezi cu instituții financiare. Investițiile tale din ultimii ani ar trebui revizuite și, în limita posibilului, puse la punct. Sunt zile bune pentru a te informa, pentru a discuta subiecte deosebite și pentru a trasa planuri de viitor. Călătoriile sunt nerecomandate, dar sunt favorizate numai acelea planificate demult și care te ajută să rezolvi ceva urgent.

Gemeni

Relațiile parteneriale sunt provocatoare, dar nu este ceea ce pare. Ține-ți firea, detașează-te de acest segment și fii circumspect. Cineva din anturajul apropiat, un prieten sau o rudă, te poate ajuta să descifrezi, cât de cât, ițele foarte încurcate ale segmentului partenerial. Se conturează cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, impozite, moșteniri sau partaje. Este vorba despre datorii vechi sau despre chestiuni privitoare la documente cu trebuiau rezolvate mai demult.

Rac

Săptămâna debutează cu multă agitație la locul de muncă. Pentru că se schimbă salarizarea și se tot negociază condiții noi de muncă, vei fi nevoit să muncești mai mult. Dar, în segmentul profesional, există o ceață densă, plăcută la prima vedere, dar dacă se risipește această ceață, rămâne adevărata imagine de fundal. Evită să te implici în prea multe activități, pentru că nu este ceea ce pare. Sănătatea este vulnerabilă și ai nevoie de odihnă. În relația cu partenerul de viață vor reveni în discuție detalii vechi privitoare la mersul relației.

Leu

Este bine să petreci zilele aceastea câteva momente alături de cei dragi. Atât persoana iubită, cât și copiii au nevoie de sprijinul tău și de a face lucruri împreună. Distrează-te și ocupă-te și de un hobby drag sufletului tău!  Sănătatea este foarte vulerabilă, bine fiind să-i acorzi atenție și să te odihnești conștient. În relația cu partenerul de viață sau de afaceri apar discuții pe teme financiare.

Fecioară

Acasă în familie au loc discuții aprise, pe seama unor chestiuni patrimoniale descoperite de curând. Sunt favorizate lămurirea și rezolvarea unor animozități familiale care trenează de ceva vreme. Relațiile sentimentale sunt răscolite de dialoguri pe teme vechi, considerate cumva rezolvate, însă acum se dovedește contrariul. Foarte ușor se pot isca neplăceri de la și prin prieteni. Evită sfaturile provenite de la cei care demonstrează foarte clar că sunt împotriva progresului tău.

Balanță

În primele zile ale săptămânii sunt posibile multe călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Evită să vorbești despre planurile tale, întrucât unii îți vor răstălmăci vorbele și gesturile. Alții vor dori sfaturi de la tine sau soluții deosebite pentru problemele lor. Pe cât posibil ajută-i pe ceilalți, dar numai pe aceia pe care-i simți bine intenționați. Dialoguri furtunoase cu membrii familiei și cu neamurile pe teme patrimoniale.

Scorpion

Segmentul financiar reprezintă o temă importantă în prima parte a săptămânii. Pe de o parte, primești bani, cadouri sau favoruri din partea celorlalți, dar pe de altă parte și cheltuielile vor fi pe măsură. Fii prudent și rezumă-te la strictul necesar! Unii îți oferă ceva acum, cu intenția mascată bine de a profita de asta mai târziu. Relațiile cu anturajul apropiat sunt surprinzătoare. Întâlniri neașteptate, informații controversate, idei geniale referitoare la cum să-ți îmbunătățești viața și relațiile cu ceilalți.

Săgetător

Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta. Aspect luădabil, doar că mai întâi gândește-te pe îndelete, ce anume vrei concret să schimbi sau cum anume vrei să se desfășoare viața ta de acum încolo. Pentru că există mult confuzie și tendință de a te autoiluziona ar fi bine să apelezi cu încredere la cineva drag din anturajul apropiat. Pe de altă parte, și colegii de serviciu îți sunt alături cu sfaturi și idei bune. Sunt zile în care pare mai dificil să gestionezi corect bugetul și să investești, de aceea ocupă-te numai de priorități.

Capricorn

O săptămână în care ești preocupat mai mult de tine și de nevoile tale sufletești. Sănătatea este vulnerabilă și de aici și stările de spirit sunt fluctuante. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Ești foarte sensibil și rezultatele demersurilor medicale pot fi eronate. Analizează pe îndelete relațiile și situațiile în care ești implicat și trasează direcții noi de abordare a vieții în general.

Vărsător

Relațiile cu prietenii sunt controversate. Ești atras de acest anturaj și dornic de a te implica în acțiuni diverse, dar se recmandă prudență. Nu este ceea ce pare, mai ales în relațiile cu persoanele care te susțin, aparent, în domeniul profesional. Odihnește-te conștient, adoptă un stil de viață sănătos și potrivit constituției tale, alternând regulat orele de muncă cu orele de relaxare. Dialogurile tăinuite cu persoanele din mediul profesional îți vor oferi informații prețioase. Există conflicte mocnite la serviciu.

Pești
Ești foarte solicitat de către șefi și de către colegii de muncă. Colegii te sprijină mult și bine, dar în privința șefilor nu se poate spune același lucru. Foarte dinamice sunt și relațiile cu prietenii. Uni te vor sfătui de bine, mai ales în privința relațiilor sentimentale și a relațiilor cu copiii. Totuși, fii prudent și discerne atent ceea ce ți se spune, pentru că există riscul să gafezi serios în plan amoros din te miri ce. Rezervă momente pentru a te ocupa de un hobby și pentru relaxare în aer liber alături de cei dragi.

Articole similare

Back to top button
Close