fbpx

Eclipsă de soare pe 10 iunie: Ce înseamnă și cum va fi afectată fiecare zodie

Horoscopul verii 2021 ne avertizează că luna iunie aduce o eclipsă de Soare care poate să ne încurce planurile. Dar fiecare zodie va avea șansele ei, fără să piardă prea mult. Vom învăța să profităm de fiecare ocazie și de conjuncturile norocoase care ni se vor ivi în cale.

O eclipsă de Soare (sau mai precis o ocultație solară) se produce atunci când Luna trece între Pământ și Soare prin fața Soarelui.

Berbec: Investește în confort și sănătate!

Cariera ta, șansele profesionale sau stabilitatea la locul de muncă au fost pe primul loc în prima parte a anului. Din vară, însă, conjunctura astrală te ajută să te bucuri mai mult de timpul liber, să călătoreşti şi să împarţi clipe fericite cu cei dragi, arată horoscopul verii 2021.

Taur: Te ocupi mai mult de căsnicie și de casă

Conjunctura astrală din această vară arată că familia și locuința vor fi prioritare, iar călătoriile vor fi pe ultimul loc. De-a lungul verii, vei fi preocupată în mod deosebit de problemele copiilor, de modernizările necesare în locuinţă sau de cumpărarea unei case noi.

Gemeni: Compromisuri în dragoste

Te așteaptă schimbări și situații destul de complicate, mai ales la începutul verii, în primele două decade ale lunii iunie. Din cauza eclipsei de Soare și a lui Mercur retrograd, zodia ta va întâmpina obstacole care vor afecta și situația financiară, și stabilitatea în cuplu. Nativii Gemeni singuri vor reuși să își schimbe stilul de viață și să descopere activități noi, care să le ofere satisfacție în timpul liber.

Rac: Cheltuieli mari, dar și beneficii neașteptate

Vei avea mult de lucru în această vară și perioade scurte de odihnă și relaxare. Iunie este o lună aglomerată, cu multe probleme la serviciu. În familie, vor fi momente în care trebuie să fii generoasă şi să te gândeşti la nevoile părinților sau ale rudelor care nu se descurcă. Situaţia se va îmbunătăţi după Luna nouă din data de 9 iulie, când astrele vor risipi micile necazuri.

Leu: Provocări noi în carieră

Vara aceasta, zodia ta va fi vizitată de Marte, începând de la jumătatea lunii iunie. Acest astru tranzitează Casa personalităţii şi a reuşitelor și va aduce o perioadă provocatoare. Vei fi preocupată tot mai mult de aspectul tău fizic sau de problemele de sănătate pe care nu ai reuşit să le rezolvi.

Fecioară: Proiecte vechi îți vor aduce beneficii

Vara va aduce o perioadă lungă de stabilitate pentru zodia ta. Dacă ai probleme legate de serviciu, nu trebuie să îți mai faci griji pentru că vei găsi de lucru, chiar dacă va fi ceva temporar. În iunie, influenţa lui Jupiter îţi va aduce o perioadă lungă de acumulare şi aşezare a lucrurilor care păreau haotice. Este o lună bună din punct de vedere financiar, fără cheltuieli neaşteptate.

Balanță: Împliniri de suflet!

Începutul verii îți va aduce șansa de a face progrese în profesie. Conjunctura astrală arată că poți să te afirmi sau să obţii un loc de muncă mult mai potrivit cu stilul tău de viaţă, arată horoscopul verii 2021. În luna iunie vei munci mult, dar eforturile tale vor fi răsplătite şi condiţiile de muncă se pot îmbunătăţi pe parcurs.

Scorpion: Un proiect de viitor prinde contur

Viața ta se desfășoară într-un ritm mai alert în luna iunie și zilele tale vor fi pline cu tot felul de activități. Se întrevăd posibile schimbări la serviciu, cu proiecte mai complicate, și prea puține momente libere. Dar astrele aduc și vești bune, mai ales că te vei bucura de mai multă stabilitate în cuplu.

Săgetător: Momente fericite și călătorii

Astrele te ajută să pui ordine într-o situaţie complicată, care te-a împiedicat să îți mai faci planuri de viitor. La începutul verii vei vedea tot mai clar direcția în care trebuie să mergi, iar astrele îţi oferă câte un dar în fiecare lună. Iunie, după un început furtunos, se încheie într-o notă veselă datorită lui Venus care aduce multă dragoste.

Capricorn: Șanse mari să aduni bani!

Îți merge mai bine din punct de vedere financiar în această vară. Te vei bucura de beneficii materiale care vor veni din căsnicie sau din contractele pe care le vei finaliza la serviciu. Astrele arată şanse mari ca familia ta să obţină o moştenire. Pe de altă parte, este posibil ca oamenii cu care colaborezi la locul de muncă să îţi ofere un post mai bine plătit.

Vărsător: O vară tihnită, fără griji!

Te vei bucura de o vară plină, cu multe evenimente frumoase și clipe împlinite, în special în prima parte. Totul va culmina cu Luna plină care va ajunge în zodia ta pe 23 iulie, arată horoscopul verii 2021. Până atunci, vei avea o perioadă norocoasă cum nu ai mai avut de multă vreme.

Pești: O schimbare care te poate ajuta!

Vara aceasta ai nevoie de o schimbare, fie în plan profesional, fie în activitățile de zi cu zi. Ai nevoie de ceva nou, care să te echilibreze și să te stimuleze. Ține cont de faptul că Jupiter și Neptun își vor începe mersul retrograd în zodia ta, în a doua jumătate a lunii iunie, iar această conjunctură astrală poate aduce și situații mai puțin plăcute.

Articole asemănătoare

Back to top button