fbpx

Zelenski, discurs dur după ce mai mulţi oficiali ucraineni au fost arestaţi pentru corupţie: „Trădare internă”

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a emis un avertisment sever către oficialii şi legislatorii ucraineni că va exista o toleranţă zero pentru corupţie şi îmbogăţire personală în timp ce ţara se luptă împotriva invaziei Rusiei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a emis un avertisment sever către oficialii şi legislatorii ucraineni că va exista o toleranţă zero pentru corupţie şi îmbogăţire personală în timp ce ţara se luptă împotriva invaziei Rusiei, scrie Mediafax.

„Milioane de ucraineni se concentrează asupra unui singur lucru zi de zi”, a declarat el. „Nu pe ei înşişi, nu pe propriile dorinţe, ci pe apărarea statului şi a vieţilor lor”.

Remarcile lui Zelenski au venit după arestarea unui deputat al unui partid pro-Rusia, acum interzis, acuzat de colaborare cu Moscova, şi a şefului de recrutare militară din Odesa pentru presupuse deturnări de fonduri.

„Orice trădare internă… sau orice îmbogăţire personală în locul intereselor Ucrainei declanşează cel puţin furie”, a declarat preşedintele.

Articole asemănătoare

Back to top button