fbpx

video | Urmărire ca-n filme în New York: O ambulanță furată a plonjat în apă după ce șoferul a fugit peste 160 de km de polițiști

O urmărire ca-n filme din statul New York s-a terminat în orașul Rochester unde suspectul a condus o ambulanță furată în Golful Irondequoit, relatează Insider.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poliția a declarat că o femeie a furat ambulanța de la un spital din orașul Utica duminică dimineața.

Kunkel, compania care deține ambulanța, a declarat pentru CNY Central că aceasta a fost furată dintr-un garaj deschis în timp ce era spălată și că nicio altă persoană nu se afla în interiorul mașinii când suspectul a demarat în trombă.

Poliția statului New York a identificat ambulanța în trafic și a demarat o urmărire care s-a întins pe 80 de kilometri înainte de a o sista pentru scurt timp.

Ambulanța a fost văzută din nou în apropierea Rochester, la peste 160 de kilometri de locul unde a fost furată.

Polițiștii au avut mai multe tentative nereușite de a opri vehiculul însă șoferul a ajuns în cele din urmă într-o fundătură și a intrat cu mașina în apele Golfului Irondequoit.

O înregistrare postată pe Twitter de un reporter al WHAM-TV arată momentul când ambulanța plonjează în apă.

Poliția a anunțat că femeia aflată la volan a fost salvată de o barcă privată a clubului de iahting din Newport și a primit îngrijiri medicale înainte să fie reținută.

Ambulanța a fost ulterior recuperată din apă.

Articole asemănătoare

Back to top button