fbpx

video | Un om de afaceri va oferi o recompensă de 25.000 de dolari celui/ei care îi va găsi o iubită

Obosit să cheltuie bani pe mici cadouri și ieșiri în oraș cu femei care se dovedesc a fi nepotrivite pentru el, un bărbat american a anunțat că oferă o recompensă de 25.000 de dolari celui care îi va găsi o iubită. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Jeff Gebhart are 47 de ani și e din Kansas. Potrivit thesun.co.uk, bărbatul ar fi încercat vreme îndelungată să-și găsească o iubită.

A apelat la site-uri și aplicații de dating, dar toate întâlnirile au fost nereușite. Așa că, a lansat dateJeffG.com, pe care a dat un anunț, asemănător unei publicități, descriindu-se, vorbind despre pasiunile sale și inițiind o provocare, nu doar către femeile care cred că s-ar potrivi cu el, ci și către persoanele care cred că ar cunoaște pe cineva cu care el ar fi compatibil: o recompensă de 25.000 de dolari pentru cel care-i găsește o iubită + o donație de aceeași valoare pentru un adăpost de cîini.

Jeff Gebhart susține că suma cu care-și va recompensa „binefăcătorul” nu a fost aleasă întîmplător: atât a calculat el că ar cheltui până să-și găsească jumătatea. Așa că a decis să dea banii ca să grăbească procesul și să câștige astfel timp. Antreprenorul din Kansas se descrie în anunț ca fiind optimist, prietenos, deschis spre noi provocări și un mare iubitor de animale (în special cîini). Vrea o iubită „cu simțul umorului, sigură pe sine, ambițioasă și cu poftă de viață”.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button