fbpx

video | Un bărbat care pretinde că este călător în timp povestește cum va fi lumea în 2075: Am putea avea parte de inundații uriașe și mâncare gratuită pentru toți

Un bărbat care pretinde că este călător în timp povestește cum va fi lumea în 2075. Un interviu cu el a apărut pe un canal de YouTube dedicat iubitorilor de Science Fiction.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul este cunoscut cu numele de Kasper, iar în filmulețul publicat, fața lui este blurată. El spune că din cauza încălzirii globale ar putea exista inundații uriașe în 2063, iar o parte din teritoriul SUA ar putea fi acoperit de apă.

Bărbatul le-a arătat curioșilor un borcănaș cu biluțe albe, declarând că aceasta ar fi mâncarea viitorului. Potrivit lui, o singură capsulă de acest gen ar fi echivalentă cu norma zilnică de alimente. El mai spune că astfel pe lume ar dispărea foametea, iar biluțele individuale ar putea fi oferite de către Guverne gratuit.

Pretinsul călător în timp a mai declarat că până în 2028 extratereștrii ar putea locui printre oameni, iar omenirea va trăi timpuri bune alături de aceștia. Totuși, el precizează că, fiind find din viitor, îi este greu să ofere contemporanilor noștri prea multe informații șocante despre ce îi așteaptă.

Articole asemănătoare

Back to top button