fbpx

video | Salvare miraculoasă după cutremurul din Turcia. O adolescentă de 14 ani a supraviețuit mai mult de două zile sub dărâmături

O adolescentă de 14 ani a fost salvată în Turcia după ce a avut de suferit în urma cutremurului devastator care a lovit vineri, 30 octombrie, Turcia și Grecia. Aceasta a petrecut mai mult de două zile sub dărâmături.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Salvarea miraculoasă a avut loc în orașul Izmir, puternic afectat de seism. Atunci când adolescenta a fost scoasă în siguranță, salvatorii care sunt implicați în lichidarea consecințelor cutremurului au aplaudat.

Anterior, pompierii turci au salvat un bătrân de 70 de ani, care petrecuse sub clădirile distruse peste 30 de ore, informează presa străină. Până acum, în total, 105 persoane au fost scoase de sub ceea ce a rămas din unele clădiri din Izmir, iar operațiunile continuă.

Seismul de vineri, care afectat Grecia și Turcia, a luat viața a zeci de persoane. În orașul Izmir, al treilea cel mai mare din Turcia, peste 20 de clădiri au cedat, iar salvatorii folosesc câini special antrenați pentru a găsi supraviețuitorii.

Articole asemănătoare

Back to top button