fbpx

video | Rușine istorică pentru Bayern Munchen, învinsă cu 5-0 într-un meci în care și-a aliniat toate vedetele

Bayern Munchen a pierdut rușinos duelul din Cupa Germaniei cu Borussia Monchengladbach cu scorul de 0-5, iar acest rezultat înseamnă o serie de recorduri negative înregistrate de bavarezi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Monchengladbach a deschis scorul în minutul 2 al partidei, prin Kone, iar prima repriză s-a încheiat cu o dublă a lui Bensebaini, în minutele 15 și 21.

Asediul a continuat în repriza secundă, când Embolo a reușit și el dubla, în minutele 51 și 57.

Înfrângerea este cu atât mai usturătoare cu cât Bayern Munchen a aliniat la start toate vedetele echipei: Neuer – Davies, Hernandez, Upamecano, Pavard – Goretzka, Kimmich – Sane, Muller, Gnabry – Lewandowski, scrie Digi24.

Potrivit OptaJean, ultima dată când Bayern Munchen a pierdut un meci la o diferență mai mare de cinci goluri a fost din decembrie 1978, în urmă cu 43 de ani, când Fortuna Dusseldorf se impunea cu scorul de 7-1 în Bundesliga.

Bayern Munchen ar fi putut deveni echipa cu cele mai multe partide în care a înscris cel puțin un gol, dar, după meciul cu Borussia Monchengladbach, bavarezii s-au oprit la 85 de meciuri. Pe primul loc se află River Plate, cu 96 de meciuri.

Pentru Bayern este prima dată în Cupa Germaniei când primește cinci goluri, după înfrângerea suferită în fața lui Borussia Dortmund, în finala din 2012. Înainte de 2012, bavarezii au mai primit cinci goluri în Cupa Germaniei în 1972, cu Cologne, când au pierdut cu 1-5.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button