fbpx

video | Paradă scandaloasă în România: Oamenii s-au costumat în soldați ruși și au defilat în mașini cu litera Z

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, România, au deschis un dosar penal în care fac cercetări după ce, în cadrul unei parade cu mascaţi din comuna Berzunţi, mai multe persoane s-au costumat în soldaţi ruşi şi au defilat cu autovehicule imitând pe cele militare, având inscripţionată litera „Z”, scrie presa din România.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poliţiştii băcăuani s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile video apărute în spaţiul public şi au demarat verificări în baza Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 31 din 2002, pentru a stabili cu exactitate situaţia de fapt, iar în funcţie de rezultat se vor lua măsurile legale ce se impun”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

În imaginile apărute în spaţiul online şi care au stârnit comentarii negative, mascaţii din Berzunţi apar îmbrăcaţi în soldaţi ruşi, în care alegorice care simbolizează autovehicule militare dotate cu rachete şi inscripţionate cu litera „Z”.

Mesajele transmise de reprezentanţii mascaţilor din Berzunţi îndeamnă la violenţe şi chiar la viol. În fiecare an, în localitatea băcăuană Berzunţi are loc o paradă a mascaţilor care abordează diverse teme.

Articole asemănătoare

Back to top button