fbpx

video | O tânără, filmată cum înţeapă mai multe prezervative, apoi le pune la loc pe raft. Reacția supermarketului

O tânără a devenit protagonista unui videoclip revoltător, ajuns viral pe reţelele de socializare. Ca parte a unei provocări pentru contul său de TikTok, fata s-a lăsat filmată în timp ce înţeapă mai multe prezervative apoi le pune înapoi pe raft, într-un supermarket, scrie observatornews.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Fără nicio jenă tânăra a postat ulterior imaginile pe contul ei de TikTok, amuzându-se de situaţie. Comentariile nu au încetat să apară, oamenii fiind revoltaţi de gestul imatur şi prostesc al acesteia.

În filmare se poate observa cum adolescenta, aflată pe un raion dintr-un supermarket, râde în timp ce desface o cutie de prezervative, le înţeapă cu un ac de siguranţă, spunând: „Unul din trei, care sunt şansele”.

La scurt timp după ce videoclipul a apărut în spaţiul public, lanţul de magazine Auchan a transmis o reacţie prin care asigură clienţii că a fost lansată o alertă internă pentru verificare suplimentară din toate magazinele, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse.

„Imediat după primirea informației a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse. De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat și mai multe afișe prin care rugăm clienții să anunțe angajații dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat.

Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții, sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat. De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei”, a informat magazinul.

Articole asemănătoare

Back to top button