fbpx

video | Ninsori abundente au acoperit Grecia, inclusiv capitala Atena

Ninsori abundente au acoperit Grecia, în acest weekend, inclusiv capitala Atena şi mai multe insule din Marea Egee, fenomen complet neobișnuit pentru această perioadă a anului în aceste zone, scrie publicația greacă Tanea. Din cauza ninsorilor, circulația a fost perturbată, au transmis autoritățile, scrie libertatea.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sâmbătă seara a nins și capitala Greciei, iar Acropola din Atena a fost acoperită complet cu un strat de omăt. E o situaţie neobişnuită în însorita Grecie, unde temperaturile sunt ridicate chiar şi iarna.

Grecii din zonele nordice sau muntoase sunt obișnuiți cu zăpada, dar fenomenul este rar întâlnit în Atena sau în zonele insulare. Sunt așteptate ninsori abundente și în această seară chiar și în nordul și sudul Atticii, iar temperaturile se vor menține foarte scăzute.

Potrivit informațiilor de la Direcția Generală de Poliție Attica, a intrat în vigoare interdicția de circulație a vehiculelor grele (peste 3,5 tone) și a tuturor vehiculelor care nu au lanțuri antiderapante pe Vechiul Drum Național Elefsina-Teba.

De asemenea, din cauza ninsorilor, traficul pe Bulevardul Dionysos, până la înălțimea Parcului Anatoli, din Maraton, a fost oprit din cauza ninsorilor.

Circulația a fost oprită și pe ruta Kaisariani Ymittos, precum și pe strada Agiou Panteleimonos. Vreme similară și în vestul regiunii Macedonia, unde a nins abundent, în ultimele ore.

Articole asemănătoare

Back to top button