fbpx

video | Momentul în care un pod se prăbușește: Structura abia fusese refăcută după ce mai căzuse o dată

Un pod suspendat din India s-a prăbușit pentru a doua oară în 14 luni. Structura de peste fluviul Gange era în construcție, după ce căzuse deja o dată, în aprilie anul trecut. Opt bărbați se aflau pe pod în momentul prăbușiri, iar unul dintre ei este dat dispărut, relatează Reuters, care citează ANI.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Costurile reconstrucției podului erau estimate la peste 200 de milioane de dolari. Însă acesta nu a mai fost terminat. S-a prăbușit sub propria greutate. Inițial, podul trebuia să fie terminat în 2019. A fost gata cu aproape 3 ani de întârzire și a fost distrus de ploaie și vântul puternic, scrie Digi24.

Lucrările au fost reluate, însă structura a fost făcută la fel de prost ca și prima dată. Opt bărbați se aflau pe pod în momentul prăbușirii acestuia duminică, un gardian fiind dat dispărut, potrvit ANI.

„A fost o agitație masivă aici, s-a simțit ca și cum ar fi fost o explozie. Mai târziu am aflat că podul s-a prăbușit”, a declarat Rakesh Kumar, un rezident local, pentru sursa citată.

În octombrie anul trecut, un pod suspendat din India, care fusese consolidat, s-a prăbușit în ziua inaugurării. A cedat sub greutatea oamenilor care îl traversau și 135 de persoane au murit.

Articole asemănătoare

Back to top button