fbpx

video | După câteva zile de beție, un fost polițist a ieșit cu arma la balcon și a tras în trecători. O fetiță de 9 ani, internată în reanimare

După câteva zile de beție, un fost polițist din orașul rusesc Ekaterinburg a ieșit cu arma la balcon și a început să tragă în trecători. Apartamentul individului a fost luat cu asalt.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel puțin 10 împușcături au răsunat din arma de vânătoare. În urma celor întâmplat, un ofițer a fost rănit la picior, iar o copilă de 9 ani – în regiunea abdomenului.

Fetița se află actualmente în stare gravă în secția de reanimare. Conform oficiului rus al BBC, medicii lupta pentru viața ei, minora urmând să suporte o intervenție.

Individul a fost reținut și escortat pentru expertize, astfel încât să fie stabilit dacă era conștient de fapta pe care o comite. Potrivit oamenilor legii, bărbatul deținea legal arma din 2010. Timp de 11 ani el a prelungit de mai multe ori permisiunea corespunzătoare, iar narcologul și psihiatrul nu au constatat dereglări.

Presa locală din Ekaterinburg scrie că individul este veteran al acțiunilor militare din Cecenia. El a lucrat în Poliția, dar a fost concediat după una dintre reforme, iar în ultima perioadă s-ar fi aflat în depresei. Acesta ar fi transmis un mesaj unuia dintre amici, menționând că „s-a săturat de viață”. Pe de altă parte, unii martori spun că înainte de a împușca, el ar fi strigat că este „contra homosexualilor”.

Articole asemănătoare

Back to top button