fbpx

foto, video | Cerere în căsătorie în stil Disney. Un tânăr a dat viață filmului animat „Frumoasa adormită” și a scos inelul chiar în sala cinematografului

Timp de șase luni, Lee Loechler a pus la cale unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa, și anume – cererea în căsătorie. Acesta a montat finalul filmului animat „Frumoasa adormită”, în așa fel încât povestea să corespundă circumstanțelor în care se aflau cei doi tineri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Momentul inedit a avut loc în sala cinematografului, sub privirile celor dragi. Tânăra și-a dat seama de ce se întâmplă atunci când scenele din film nu mai coincideau cu originalul. În acel moment, băiatul s-a ridicat în picioare și a scos inelul. De profesie, Lee este cardiolog, de aceea și dedicația sa pentru femeia iubită a fost una pe măsură: „Te iubesc din toată inima, inclusiv toate ventriculele, atriurile și supapele mele”. 

După o sesiune de felicitări, pupici și îmbrățișări, cei doi s-au așezat înapoi pe scaunele lor și au finisat de urmărit desenele animat.

Filmulețul a fost publicat atât de Facebook, cât și pe YouTube. În timp record, imaginile au strâns peste 1.1 milioane de vizualizări și sute de comentarii. În timp ce majoritatea îi felicitau pe cei doi pentru pasul făcut, au fost și din cei care s-au arătat „ofticați” de faptul că originalitatea lui Lee a ridicat standardele cererii în căsătorie pentru toți ceilalți bărbați.

Urmăriți momentul romantic mai jos.

Foto: boredpanda.com

Articole asemănătoare

Back to top button