fbpx

video | Câteva secunde și 11 mașini de lux au fost făcute praf. Isprava unui șofer minor din Londra care s-a luat la întrecere cu prietenul său

O scenă care pare a fi desprinsă din filmul de acțiune The Fast and the Furious a fost surprinsă la Londra, unde un adolescent a reușit să avarieze 11 automobile de lux într-o competiție de mașini cu prietenul său. Accidentul s-a produs noaptea, într-un cartier select din capitala Marii Britanii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit presei britanice, minorul a pierdut controlul volanului și a distrus din viteză un șir de vehicule luxoase, parcate la marginea carosabilului, care în total valorează circa 500.000 de lire sterline.

O femeie a dezvăluit că trei dintre vehiculele ei au fost avariate: un McLaren, un Porsche și un Bentley, iar un rezident a spus că s-a repezit din casă din cauza zgomotului puternic. Martorii au spus că este o minune că nu a fost nimeni ucis și că nu se aflau pietoni în jur.

Se pare că adolescentul conducea un Audi și după isprava sa a ieșit din vehicul „amețit, în stare de șoc” și cu sânge în zona capului, transmite The Telegraph.

Oamenii legii, care au intervenit rapid la fața locului, urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Articole asemănătoare

Back to top button