fbpx

Un medic român critică refuzul oamenilor de a se vaccina: „OMS a intrat în panică. Clocim o tulpină autohtonă”

Un medic român critică refuzul oamenilor de a se vaccina anti-COVID. Potrivit lui, Organizația Mondială a Sănătății „a intrat în panică”, iar „România îşi va strica imaginea dacă prin refuzul românilor de a se vaccina o să apară o nouă mutaţie a virusului SARS CoV-2”.

Medicul chirurg Paul Ichim, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, este revoltat de refuzul românilor de a se vaccina, care arată, de fapt, lipsa de educaţie şi de solidaritate, scrie adevarul.ro.

„OMS a intrat deja în panică, văzând cerbicia dacilor liberi, de la vlădică la opincă. Vlădică-i ocupată cu totul altceva decât cu administraţia, iar opinca face informarea gen Moromete, pe la birturi/crâşmă (un fel a spune). În sfârşit, am o explicaţie coerentă de ce mergem vai de capul nostru de câteva decenii.

Reacţia neamului nostru în pandemie, reprezintă exemplul cel mai bun. Chestia asta a arătat cât de lipsiţi de educaţie şi de solidaritate suntem, însă printr-o fudulie şi încăpăţânare direct proporţionale cu prostia”, a scris, pe Facebook, medicul Paul Ichim.

Medicul susţine că suntem „unul dintre popoarele cel mai uşor de manipulat de pe glob”, iar România îşi va strica imaginea dacă prin refuzul românilor de a se vaccina o să apară o nouă mutaţie a virusului SARS CoV-2.

„Cred că suntem unul dintre popoarele cel mai uşor de manipulat de pe glob. Am ajuns să îngrozim organizaţia mondială a sănătăţii cu ce facem noi în ţară pe subiectul asta, iar asta, o să ne aducă în mod sigur o din partea celorlalte ţări, mai ales dacă ne punem să clocim o tulpină autohtonă, cât să schimbe echilibrul epidemiologic global.

Apropos, unde-s ăia de ne dădeau după nu ştiu ce studii, drept un neam dotat intelectual? Probabil şi ei au emigrat sătui să convieţuiască cu atâtea ….genii”, adaugă dr. Ichim.

România se confruntă cu un record de decese din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore, respectiv 561.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button