fbpx

Un copil de 10 ani și-ar fi împușcat mama pentru că nu i-ar fi cumpărat o jucărie și că l-ar fi trezit prea devreme din somn

Un băiat de 10 ani din Milwaukee, Wisconsin, și-ar fi împușcat mama pentru că aceasta nu a vrut să-i cumpere o jucărie, scrie Sky News. Copilul a spus inițial că a fost un accident, dar mai târziu a recunoscut că a tras intenționat în propria mamă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Copilul s-ar fi logat pe contul de Amazon al mamei sale și a comandat o cască pentru realitate virtuală în dimineața respectivă, după moartea mamei sale, au spus mătușa și sora sa, care susțin că acesta nu nu a plâns și nu a arătat remușcări după incidentul care a avut loc pe 21 noiembrie.

Băiatul a fost pus sub acuzare ca un adult, pentru omor de gradul întâi, și dus într-un centru de detenție pentru minori. Legea din Wisconsin prevede că minorii cu vârste de 10 ani să fie puși sub acuzare la fel ca adulții pentru anumite infracțiuni grave, dar avocații pot cere strămutarea dosarului la un tribunal pentru minori, scrie Digi24.

Băiatul le-ar fi spus polițiștilor că a luat pistolul din dormitorul mamei sale și a coborât la subsol, unde ea spăla rufele, potrivit declarațiilor de la dosar, consultate de ziarul local Journal Sentinel.

Poliția din Milwaukee a declarat inițial că băiatul „se juca” cu pistolul când a tras, rănindu-și mortal mama.

Nu este prima dată când copilul dă dovadă de comportament problematic, mai scrie Sky News. Familia lui a declarat poliției că odată a umplut un balon cu un lichid inflamabil, provocând o explozie care a ars mobila și covorul.

Când a fost întrebat de familia lui, el ar fi spus că aude oameni imaginari vorbind cu el.

În ziua în care și-a împușcat mama, l-a luat la bătaie și pe verișorul lui de 7 ani.

Într-o altă declarație pentru poliție, el a spus că a vrut să tragă în perete pentru „a o speria” pe mama lui, care s-a îndreptat însă spre el, intrând în bătaia armei.

Copilul le-a mai spus polițiștilor că a luat arma și din cauză că mama lui l-a trezit cu 30 de minute mai devreme decât de obicei în dimineața respectivă, la ora 6.00.

Articole asemănătoare

Back to top button