fbpx

Un cântăreț a murit la câteva ore după ce a făcut nunta: „În loc să ne uităm la poze, aleg haine în care să îmi îngrop soțul”

Un cantaret american de muzica country, Jake Flint, a murit la doar cateva ore dupa nunta. El avea 37 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Artistul a murit in timpul somnului si deocamdata nu cunoaste cauza decesului, dupa cum a anuntat reprezentantul sau, citat de StirileProTV.

Si fostul sau manager, Brenda Cline, a confirmat decesul. Ea a precizat ca decesul artistului s-a produs cu putin timp inainte ca acesta sa revina la turneu, lucru programat pentru 2 decembrie.

„Cel mai amuzant, mai hilar, cel mai muncitor si dedicat artist cu care am lucrat vreodata in cariera mea. Eram pe punctul de a incepe o afacere impreuna, dupa ce el si Brenda (sotia artistului – n.red.) s-au casatorit, ceea ce a fost ieri. Da, ieri”, a scris ea in ziua mortii artistului.

„Ar fi trebuit sa ne uitam la fotografiile de nunta, dar in schimb trebuie sa aleg haine in care sa-mi ingrop sotul. Oamenii nu ar trebui sa simta atat de multa durere. Inima mea e bucati. Nu pot suporta mult mai mult. Am nevoie de el aici”, a scris Brenda, sotia artistului, pe Facebook.

Jake Flint a inceput sa cante dupa ce tatal sau, diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica si-a rugat prietenii sa ii invete fiul sa cante la chitara, ca sa compenseze faptul ca nu se poate juca cu baiatul sau.

Articole asemănătoare

Back to top button