fbpx

Un astronaut NASA explică de ce extratereștrii nu au vizitat Pământul până acum

Un astronaut de la NASA spune că extratereștrii nu au vizitat încă Pământul pentru că sunt „perfect fericiți să stea acasă”. Stanley G. Love, în vârstă de 57 de ani, și-a împărtășit gândurile cu privire la inteligența extraterestră și crede că aceștia nu au venit încă să exploreze oamenii, scrie AlephNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Omul de știință american s-a alăturat pentru prima dată Nasa în 1998 și a înregistrat mai mult de 300 de ore în spațiu. Dar, în ciuda orelor lungi pe care le-a dedicat cercetării, nu a observat niciodată vreun indiciu al existenței vieții extraterestre pe Pământ.

Stanley G. Love care a efectuat primul său zbor în spațiu la bordul navetei spațiale Atlantis în 2008, spune că poate că extratereștrii inteligenți nu sunt interesați de explorare. El a declarat pentru The U.S. Sun: „Ți-ai putea imagina o viață inteligentă căreia pur și simplu nu-i pasă de tehnologie și care este perfect fericită să stea acasă și nu simte că trebuie să construiască nave spațiale”.

El a spus: „Vă puteți imagina viață inteligentă pe care noi nici măcar nu am recunoaște-o ca fiind inteligentă, cum ar fi recifele de corali care sunt suficient de complicate pentru a fi fiecare cu propriul lor intelect și care vorbesc între ele prin impulsuri codificate de larve de pește și ouă de arici de mare, iar noi nu am avea nici o idee. Delfinii de pe Pământ sunt destul de inteligenți, noi nu putem comunica cu ei, nu putem relaționa.”

Stanley a subliniat că inteligențele extraterestre ar putea fi „mai comune decât credem”, dar pentru că sunt diferite de noi, nu ne-am dat seama. El a împărtășit opinia sa conform căreia viața inteligentă extraterestră ar fi putut fi anihilată undeva în univers înainte de a ajunge la noi.

Stanley a adăugat: „Văd că surse de încredere vorbesc despre un mare filtru, ceva care împiedică civilizațiile tehnice să se dezvolte până la punctul în care pot stăpâni călătoria interstelară. Ar putea să fie vorba de faptul că vă otrăviți cu propriile deșeuri, gătiți modificând compoziția atmosferei voastre sau vă aruncați în aer unii pe alții cu arme foarte puternice.”

Teoria sa finală a sugerat că extratereștrii ar putea fi mai inteligenți decât noi, ceea ce ar putea fi motivul pentru care nu și-au făcut timp să ne viziteze. El a explicat: „O civilizație care poate stăpâni un asemenea tip de energie nu are probabil nimic de-a face cu noi. Noi am fi interesanți din punct de vedere științific, îmi imaginez. Este un subiect care face obiectul multor dezbateri”.

Articole asemănătoare

Back to top button