fbpx

Ucraina vrea să schimbe condițiile de intrare a străinilor în țară. Testul PCR ar putea fi obligatoriu, indiferent de incidența infectărilor

Testul PCR la COVID-19 ar putea deveni obligatoriu, indiferent de incidența infectărilor în țara de unde vin străinii. Subiectul a fost discutat în Rada Supremă a statului vecin.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ministrul ucrainean al Sănătății, Maksim Stepanov, a făcut declarația în timpul unui raport prezentat deputaților. Dacă măsura va fi introdusă, testul va trebui efectuat cu 48 de ore înainte de intrare pe teritoriul țării.

„Sunt încrezător că la următoarea ședință a cabinetului de miniștri acest subiect va fi examinat. Cetățenii altor state, indiferent de incidența infectărilor, vor trebui să prezinte dovada testului PCR negativ”, citează TSN declarația funcționarului.

Actualmente, în Ucraina se elaborează listata statelor cu risc epidemiologic ridicat. Conform prevederilor existente, pentru persoanele din zona roșie se impune obligativitatea prezentării testului la COVID-19.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button