fbpx

Twitter are o nouă funcție care nu te va încânta: Ce modificări mai are de făcut Elon Musk

Ne pare rău, nu îl vei putea bloca pe Elon Musk (sau pe oricine altcineva) pe X. Proprietarul serviciului cunoscut anterior sub numele de Twitter spune că block-urile dispar, cu excepția DM-urilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Elon Musk nu a terminat de făcut modificări majore la X. Proprietarul și directorul tehnic al platformei spune că serviciul cunoscut anterior sub numele de Twitter scapă de opțiunea de a bloca alți utilizatori, cu excepția cazului în care este vorba de DM-uri.

Musk, care și-a semnalat anterior dorința de a elimina funcția, a sugerat că „nu are sens” să blochezi alți utilizatori în loc să-i dezactivezi. Opțiunea de dezactivare a sunetului va fi în continuare disponibilă, scrie Playtech.

Ce modificări mai sunt la Twitter, noul X

Mulți oameni folosesc funcția de blocare pentru a se proteja de hărțuire. A fost de multă vreme o caracteristică esențială de siguranță a platformei, iar anularea acesteia deschide ușa utilizatorilor, probabil, să vadă conținut mai urât pe care nu doresc să îl observe în feedurile și notificările lor. Mai mult, așa cum subliniază CNBC, unii utilizatori blochează agenții de publicitate și brandurile pe care nu vor să le vadă, care (au fost suficienți oameni pentru a face asta) ar putea avea un impact notabil asupra profitului lui X.

Ca referință, în primăvară, X a eliminat API-ul gratuite al platformei, lucru ce a afectat multe aplicații terță. Cu doar un an mai devreme, Twitter (așa cum era cunoscut la acea vreme) a început să recomande aplicații terță parte pe care oamenii să le folosească pentru a atenua hărțuirea pe platformă. Unul dintre aceste instrumente, Block Party, a abandonat de atunci Twitter, ca urmare a modificărilor API-ului.

Într-o notă similară, la scurt timp după ce Musk a postat despre planul de eliminare a funcției de blocare, serviciul rival Bluesky a căzut. Este posibil ca mai mulți utilizatori X să caute o plută de salvare, deoarece platforma devine mai puțin plăcută pentru ei.

Articole asemănătoare

Back to top button