fbpx

Reguli noi la sosirea în Marea Britanie, din 15 decembrie. Ce trebuie să ştie călătorii despre izolare şi testul COVID-19

Pasagerii care sosesc în Marea Britanie ies din izolare după şase zile dacă au un rezultat negativ la testul COVID-19. Testul este contra cost, iar preţul variază între 73 şi 135 de euro.

Pasagerii care sosesc dintr-o ţară care nu se află pe lista celor considerate sigure vor trebui să se autoizoleze. Însă, dacă îşi vor face contra cost un test după cinci zile de la sosire, iar rezultatul este negativ, vor putea ieşi din izolare.

În mod normal, rezultatele testelor vin în 24-48 de ore, ceea ce înseamnă că pasagerii sosiţi în Anglia vor putea părăsi carantina după şase zile, scrie Mediafax.

Noua regulă va intra în vigoare pe 15 decembrie. Preţul testelor variază între 73 şi 135 de euro în funcţie de reţeaua medicală în care este făcut.

Ministrul Transporturilor din Marea Britanie a declarat că măsura sprijină transportul internaţional, păstrând în acelaşi timp siguranţa publică.

Marea Britanie a raportat ieri 15.450 de noi cazuri de coronavirus.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button