fbpx

Oficial de la Kremlin: Biden și Putin ar putea avea o întrevedere în această vară

Liderii de la Kremlin și de la Casa Albă ar putea avea o întrevedere în vara lui 2021. Declarația a fost făcută de către Iuri Ușakov, consilier în cadrul administrației prezidențiale ruse.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, președintele american i-a propus omologului său rus întâlnirea în timpul unei discuții telefonice care a avut loc în aprilie, transmite Digi24, citând AFP. Datele exacte ale întrevederii urmează a fi încă stabilite.

Totuși, cel mai probabil Putin și Biden se vor întâlni vara. Discuția față în față dintre cei doi lideri ar putea avea loc în cadrul unui summit și ar trebui să stabilizeze relațiile dintre cele două puteri mondiale.

Chiar dacă nu a vorbit despre date concrete, Ușakov a dat de înțeles jurnaliștilor ruși că ar putea fi vorba despre luna iunie. Conform sursei citate, se cunoaște deja că în perioada indicată de funcționarul de la Kremlin Biden urmează să efectueze vizite în Regatul Unit și Belgia, unde va participa la Summitul G7, la o întrunire a țărilor NATO și la o întrevedere cu liderii europeni.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button