fbpx

O renumită vloggeriță a fost supusă simultan unei cezariene și unei operații pe creier: La 12 zile de la naștere este încă în comă

O renumită vloggeriță din California a suferit un anevrism cerebral cu o săptămână înainte de data estimată pentru naștere. A fost dusă la spital, iar medicii i-au făcut cezariană de urgență. În același timp au operat-o și pe creier. Tânăra este de 12 zile în comă indusă, iar familia ei a inițiat o strângere de fonduri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Jackie Miller James, în vârstă de 35 de ani, cunoscută pe rețelele sociale pentru sfaturile date în materie de frumusețe, era acasă când a suferit anevrismul cerebral, a povestit familia, scrie New York Post, citată de Digi24.

Soțul ei, Austin, a găsit-o căzută și a dus-o de urgență la spital, la secția de terapie intensivă, unde a fost supusă simultan unei cezariene de urgență și unei operații pe creier.

„Dacă Jackie și copilul ar fi ajuns câteva minute mai târziu la spital, probabil că i-am fi pierdut pe amândoi. Surorile ei, Natalie și Nicele, au inițiat o strângere de fonduri. Jackie continuă să lupte pentru viața ei în fiecare zi și suntem optimiști că poate depăși acest moment, cu medici specialiști și tratamentul potrivit”, a povestit Austin.

Bebelușul, o fetiță, a fost ținută la incubator timp de 12 zile. Între timp, Jackie a suferit cinci operații pe creier, medicii estimând că ea va sta în spital luni de zile. Austin are grija și de bebeluș, și de soția lui.

Pe parcursul sarcinii, Jackie a povestit pe Instagram unde are 27.000 de urmăritori, despre experiențele trăite zi de zi.

Înainte de a fi bloggeriță, Jackie a lucrat timp de șase ani alături de un chirurg plastician în Beverly Hills. Anterior, timp de cinci ani fusese dansatoare. Ea povestea că visul ei era să danseze în turneu alături de Janet Jackson, dar că la 25 de ani a suferit o accidentare la spate, ceea ce a pus capăt carierei sale de artist.

În două zile, prin strângerea de fonduri au fost adunați aproape 96.000 de dolari, bani care vor fi folosiți pentru tratamentul medical și care vor acoperi o parte din cheltuielile costisitoare de după ieșirea din spital, precum adaptarea locuinței la nevoile ei și diferite terapii de recuperare.

Familia ar vrea să strângă 250.000 de dolari pentru recuperarea pe termen lung a lui Jackie și precizează că banii care nu vor fi folosiți vor fi donați unei familii cu probleme similare sau unui ONG.

Articole asemănătoare

Back to top button