fbpx

O moldoveancă și-ar fi ascuns nou-născutul într-o valiză. Bebelușul a fost găsit fără suflare

O tânără din Moldova a născut noaptea trecută într-o regiune din Italia, după care și-ar fi ascuns bebelușul într-o valiză. Copilul a fost găsit mort câteva ore mai târziu de către oamenii legii, notează presa de peste Prut cu referire la affaritaliani.it.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incidentul s-ar fi produs în Vallo della Lucania, provincia Salerno din Italia, acolo unde moldoveanca de 30 de ani lucra ca îngrijitoare la o familie.

După naștere, atunci când a văzut că situaţia se complică şi pierde foarte mult sânge, tânăra a chemat ambulanţa. Însă, până la sosirea medicilor, femeia și-a tăiat cordonul ombilical și ar fi băgat bebeluşul într-o valiză. Nu se știe dacă la acel moment pruncul era viu sau mort.

La scurt timp, un echipaj de prim-ajutor a ajuns la locuinţa femeii. Personalul medical de pe ambulanță a preluat-o fără însă să ştie ce se întâmplase.

Odată ajunsi la spitalul San Luca din Salerno, medicii și-au dat seama că moldoveanca născuse în urmă cu puţin timp, aşa că au anunțat poliţia. Oamenii legii au mers la fața locului și au descoperit un bebeluș fără suflare ascuns într-o valiză lângă dulap.

Acum, femeia este internată la spitalul din Vallo della Lucania, viaţa ei nefiind în pericol. Între timp, însă, autoritățile din Salerno au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Medicii legişiti vor efectua şi autopsia bebeluşului, urmând să stabilească dacă băieţelul era viu sau mort când mama lui l-ar fi ascuns în valiză.

Articole asemănătoare

Back to top button