fbpx

O familie a rămas pe drumuri după ce a răspuns la un mesaj pe Facebook. Cum s-a întâmplat

Kaitlin Clayton, 18 ani, și Dylan Doherty, 21 de ani, din Southport, Marea Britanie, au devenit părinții lui Archie în urmă cu cinci luni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De atunci, au încercat să se mute împreună pentru a-și începe noua viață ca familie.

Kaitlin a petrecut mult timp căutând casa perfectă pe site-urile agenților imobiliari și pe alte site-uri de închiriere de proprietăți.

În cele din urmă, a apelat la Facebook Marketplace, potrivit Liverpool Echo, citat de The Mirror.

Femeia a spus că a trimis mesaje și a comentat la mai multe reclame pentru apartamente care păreau perfecte pentru familia ei, dar apoi a găsit un mesaj pe Facebook de la un bărbat care a spus că ar putea avea ceva potrivit pentru ea.

Kailin i-a răspuns la mesaj și a mers să vadă apartamentul cu un prieten, scrie StirileProTV.

În acea zi a plătit un depozit de 250 de lire sterline și o „taxă pentru animale de companie” de 50 de lire sterline, pentru care a primit o chitanță scrisă de mână, precum și una electronică prin e-mail.

„Eram atât de entuziasmați să ne mutăm. Aveam un nou-născut și am muncit atât de mult pentru a obține acest apartament”, a spus ea.

Dar, pe măsură ce data convenită pentru mutare se apropia și după ce a cheltuit sute de lire pe obiecte pentru noua locuință, bărbatul a devenit dintr-o dată mai dificil de contactat.

În ziua mutării, i-a trimis un mesaj lui Kaitlin, în care îi spunea că din cauza unei „probleme cu apartamentul” nu se vor putea muta.

Kaitlin și-a dat seama că fusese înșelată doar după ce un prieten care o însoțise să vadă apartamentul i-a arătat postări pe rețelele de socializare avertizând despre bărbat, cu povești similare spuse de celelalte victime.

Kaitlin, care lucrează într-un bar, a spus: „A trebuit să ne mutăm înapoi în casele părinților noștri, după ce ne-a lăsat aproape fără adăpost. Nu avem prea multe acum. Am muncit din greu pentru banii aceia și cineva ni i-a luat pur și simplu, cineva căruia pur și simplu nu-i pasă de nimeni”.

Articole asemănătoare

Back to top button