fbpx

Meghan Markle, însărcinată cu al doilea copil? Motivul pentru care dorește să își mărească familia

Ducii de Sussex au devenit pentru prima dată părinți în luna mai a acestui an, dar se pare că deja au apărut zvonuri conform cărora se gândesc la posibilitatea de a avea încă un copil. Totuși, nu este pentru prima oară când Prințul Harry își exprimă dorința de a avea o familie mare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timpul unei vizite la o cafenea destinată familiilor militarilor din Windsor, Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit cu câțiva dintre părinții aflați în local, transmite Insider. Unul dintre aceștia povestește că ducii de Sussex au fost foarte deschiși, jucându-se cu copiii prezenți în cafenea, relatează libertatea.ro.

Meghan Markle l-a adus pe lume pe micuțul Archie Harrison Mountbatten-Windsor la vârsta de 38 de ani. Presa din Marea Britanie a anunțat că unul dintre motivele pentru care cei doi se grăbesc să mai aibă un bebeluș ar fi vârsta fostei actrițe.

Amintim că, fiul ducilor de Sussex nu a primit titlul de prinț sau un alt titlu regal pentru că Harry și Meghan și-au dorit ca feciorul lor să aleagă ce fel de viață va vrea să trăiască.

Articole asemănătoare

Back to top button