fbpx

foto, video | Un Ferrari confiscat de la infractori a devenit mașină de urmăriri pe șosele. Poliția cehă și-a consolidat flota auto cu o nouă achiziție

Poliția din Cehia și-a consolidat flota auto cu o nouă achiziție sau, mai bine spus, cu o nouă rechiziție: un Ferrari confiscat de la infractori. Mașina, care este capabilă să atingă viteze de peste 320 km/h, va fi folosită pentru oprirea curselor ilegale de pe șosele sau pentru urmărirea mașinilor furate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mașina confiscată de la infractori este un Ferrari 458 Italia, cu doar 2000 de kilometri la bord, potrivit poliției cehe. Bolidul a stat 10 ani într-un garaj înainte de a fi confiscat și a avut nevoie de mai multe intervenții pentru a fi „pusă pe roți” și echipată pentru noul lui job de polițist al șoselelor.

Aceste intervenții au costat în total cam cât o Skoda Scala nouă, circa 12.000 de euro, ceea ce poliția consideră a fi o afacere foarte bună, scrie digi24.ro.

Această prezentare necesită JavaScript.

Datele tehnice ale mașinii sunt impresionante:

  • Motor: 4,5 l, V8
  • Putere: 565 CP
  • Accelerație 0-100 km/h: 3,4 sec
  • Viteză max: 326 km/h

Mașina, care inițial avea culoarea roșu-Ferrai, a fost revopsită argintiu, cu dungi gelbene și albastre, specifice poliției.

 

Articole asemănătoare

Back to top button