fbpx

foto | Un bărbat a descoperit că suferă de cancer la piele datorită… unei aplicații din telefon. „Sunt norocos că gadgetul mi-a dat de știre la timp”

Un bărbat susține că o aplicație din telefon i-a salvat viața, avertizându-l despre o aluniță minusculă apărută pe braț. Aceasta s-a dovedit a fi o dovadă a prezenței cancerului de piele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Jason Sheridan, originar din Liverpool, nu s-a gândit initial că dacă își va tăia brațul se va alege cu o aluniță de 1 cm lățime. Însă, tânărul de 31 de ani a început să-și facă griji atunci când zona a devenit roz 12 luni mai târziu. Prin urmare, Jason a decis să-și verifice alunița, folosind o aplicație numită SkinVision, relatează dailymail.

Aplicația, care verifică alunițele pentru modificări potențial periculoase, a arătat că prezintă un risc ridicat și i-a sugerat să viziteze un medic. Specialiștii l-au diagnosticat pe Sheridan cu melanom, boală care poate fi fatală dacă este identificată prea târziu. El a avut o operație pentru a îndepărta alunița, iar acum se poate mândri cu faptul că a învins cancerul.

Foto: dailymail.com
Foto: dailymail.com
Foto: dailymail.com
Foto: dailymail.com

Articole asemănătoare

Back to top button