fbpx

foto | Trei soldați ruși care au violat o mamă și pe fiica acesteia în Ucraina, bătuți cu scaunele de propriii camarazi și superiori

Trei soldati rusi care au violat o mama si pe fiica acesteia in Ucraina au fost batuti cu scaunele de propriii camarazi si superiori, care au vrut chiar sa-i impuste, dezvaluie un dezertor din trupele lui Putin.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Soldatii rusi violeaza si jefuiesc in Ucraina, recunoaste un dezertor care acum solicita azil politic in Spania, potrivit Daily Mail, citat de stirileprotv.ro.

Nikita Cibrin (foto) dezvaluie un episod terifiant, in care patru militari rusi au violat o ucraineanca si pe fiica acesteia, in localitatea Andriivka.

Unul a reusit apoi sa fuga, dar ceilalti trei au cazut prada furiei propriilor camarazi si superiori, care i-au batut pe violatori cu scaunele si au vrut chiar sa-i impuste.

„Un violator a fugit, iar ceilalti au fost batuti de colegii soldati si comandanti folosind scaune. Au vrut sa-i impuste pentru comiterea atrocitatii. Nu au putut fi acuzati pentru ca nu existau dovezi, asa ca au fost pur si simplu concediati din armata”, a declarat Nikita Cibrin.

A servit sub „Macelarul din Bucea”, colonelul Azabeth Omurbekov

Soldatul rus a negat insa ca violenta sexuala ar avea aprobarea superiorilor directi, dar sustine ca trupele se tem constant de presiunea fizica si psihologica pusa asupra lor.

Rusul de 27 de ani spune acum ca este dispus sa spuna tot ce a facut si a vazut in fata unui tribunal international.

Nikita a servit pana sa dezerteze sub notoriul comandant Azabeth Omurbekov (foto), cel acuzat ca a ordonat violarea si masacrarea femeilor si fetelor din Bucea. Cel care a devenit astfel cunoscut drept „Macelarul din Bucea” a fost avansat de Vladimir Putin pentru faptele sale la gradul de colonel.

Atrocitatile de la Bucea au fost descoperite in aprilie, dupa ce fortele ruse s-au retras din jurul Kievului, nereusind sa puna mana pe capitala Ucrainei si sa rastoarne guvernul. Au fost gasite in urma lor gropi comune, iar cadavrele civililor impanzeau strazile. Sute de civili ucraineni au fost masacrati de catre soldatii rusi.

Ce este sindromul Rambo

Tanarul sustine ca soldatii rusi au „inebunit” practic pe frontul din Ucraina si au dezvoltat astfel „sindromul Rambo”, care i-a determinat sa violeze si sa jefuiasca.

Sindromul Rambo a fost definit ca o afectiune psihica ce a fost constatata in randul soldatilor americani care au comis atrocitati, de regula crime si violuri, pe fronturile din Irak si Afganistan.

Autoritatile americane au judecat si condamnat sute astfel de soldati dupa intoarcerea acasa, comiterea faptelor fiind pusa pe seama traumei de razboi, combinata cu abuzul de alcool si problemele familiale, potrivit unui studiu publicat de Center for a New American Security (CNAS).

„Au luat-o razna”, a spus Cibrin despre trupele ruse aflate sub comanda lui Omurbekov. „Isi spuneau „avem puterea, avem tancurile, avem vehicule de lupta de infanterie, arme, putem face orice”. S-a declansat sindromul Rambo”, a declarat soldatul rus.

Pe langa violuri, Nikita Cibrin spune ca soldatii din unitatea lui au jefuit case pentru obiecte de valoare. „Au furat decoratiuni de uz casnic si dispozitive mobile. Multi au gasit alcool in case si l-au baut”, a mai spus el.

Soldatii care nu aprobau invazia lui Putin, amenintati ca li se taie penisul sau testiculele

Tanarul pune barbaria camarazilor sai pe seama conditiilor proaste si a amenintarilor venite de la superiori.

„Oamenii nu mai erau deja de mult timp in lumea normala. Nu mai erau conditii normale de viata. Armata ucraineana a aratat filmari ale uneia din transeele lor, unde totul era uman: adapost, protectie impotriva ploii, paturi normale si electricitate. Ucraina isi trateaza soldatii mult mai bine”, a declarat dezertorul rus.

Acesta povestea si cum sunt tinuti sub presiune soldatii care nu aprobau invazia lui Putin: „Toti erau amenintati ca li se taie penisul sau testiculele ori ca vor fi impuscati”.

Nikita Cibrin a petrecut 4 luni in Ucraina inainte de a fugi inapoi in Rusia, intr-un camion cu alimente. A spus ca a inebunit pe front ca sa fie concediat, dar nu a reusit asta.

„Pentru ei, sunt un tradator al patriei. Ce trebuia sa fac? Sa merg inapoi la razboi si sa ucid civili ucraineni? Sa merg la inchisoare? Mai ramanea a treia optiune – sa fug”.

„Acesta este un razboi criminal. Nu am nimic de ascuns”

A reusit sa ajunga la Madrid pe 15 noiembrie si a cerut azil. Nikita neaga ca ar vazut dovezi directe de tortura, viol si crima, de care au fost acuzati unii dintre camarazii sai. Dar el statea la 50 de kilometri de Kiev, in Lypivka, in momentul in care avea loc mascrul de la Bucea.

A spus insa ca s-au raspandit imediat zvonuri despre cele petrecute printre soldatii rusi si astfel toti au aflat de masacrul de la Bucea, in scurt timp.

Acum, el este dornic sa depuna marturie in fata instantei internationale despre timpul petrecut in Ucraina.

„Nu am nimic de ascuns. Acesta este un razboi criminal. Vreau sa fac tot ce pot ca sa se opreasca”, afirma Nikita, care sustine ca el, personal, nu a tras nici macar un foc de arma in cele patru luni petrecute in Ucraina.

Articole asemănătoare

Back to top button