fbpx

foto | Ți-ai imaginat vreodată că poți merge la ski în Africa? „Oamenii vin aici și se distrează foarte bine”

Te-ai gândit vreodată că ai putea merge la ski în Africa. Să știi că regiunea fierbinte are și cinci lanțuri muntoase, unde găsești suficient omăt pentru a practica sportul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Două dintre acestea sunt zone turistice, iar străinii și localnicii vin să se odihnească și rămân uimiți de ce văd. Conform Digi24, cu referire la Reuters, angajații și proprietarii afacerilor spun că destinația „îi uimește pe majoritatea”.

Chiar dacă peste deal se văd deja nisipuri, zona Drakensburg din Africa de Sud, stațiune din regatul montan Lesotho, atrage turiștii care caută ceva deosebit. Pe de altă parte, cetățenii acestei țări spun că le place vacanța acasă, deoarece nu trebuie să caute un avion, zborurile fiind o problemă în perioada pandemiei.

„Oamenii vin aici și se distrează foarte mult. Pentru mine, ca localnic, nu trebuie să zbor, am o vacanță chiar aici”, spune unul dintre amatorii de ski în Africa.

Unele persoane din regiune merg acolo pentru prima dată la ski, iar altele și-au creat deja tradiția de a vizita pârtiile în fiecare vacanță. Chiar și așa, se pare că pandemia a redus la mai bine de jumătate numărul turiștilor în 2021, iar în 2020 a lăsat locurile înzăpezite fără vizitatori curioși.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button