fbpx

foto | O tânără i-a făcut cunoștință iubitului cu părinții, dar tatăl ei s-a îndrăgostit de băiat. Cazul unei familii din Marea Britanie

O tânără din Marea Britanie a decisă să îi facă cunoștință iubitului cu familia sa. Evenimentul însă a avut un final neașteptat – tatăl fetei s-a îndrăgostit de băiat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul forma un cuplu cu partenerul său de mai mulți ani, ei fiind și primii părinți gay din țară. Totuși, după 32 de ani, cuplul s-a separat, iar fostul iubit al fetei a început să se întâlnească cu tatăl ex-prietenei sale, relatează Daily Mail.

Chiar și așa, tânăra și celălalt părinte al ei nu sunt împotriva unei casnicii. Mai mult decât atât, ex-partenerul și-ar dori să devină naș de botez în cazul în care perechea va decide că își dorește copii.

Sursa citată precizează că familia este una destul de bogată, iar toți membrii acesteia, inclusiv ambii părinți ai fetei, dar și fostul ei iubit, locuiesc sub același acoperiș. Ei spun că își dau seama că nu sunt e un lucru obișnuit, dar nu le pasă de ce zice lumea.

Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail

Articole asemănătoare

Back to top button