fbpx

foto | Jennifer Lopez și-ar obliga logodnicul, prin contract, să întreţină relaţii intime de cel puţin patru ori pe săptămână

Ben Affleck ar fi obligat prin contract să întreţină relaţii intime de minim patru ori pe săptămână cu Jennifer Lopez.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Artista de 52 de ani ar fi insistat să adauge clauza neobişnuită în contractul prenupţial, după ce actorul ar fi fost infidel cel puţin o dată în perioada relaţiei pe care au avut-o în urmă cu 19 ani.

Cei doi, care au redevenit un cuplu după aproape două decenii, s-au logodit la începutul acestui luni şi plănuiesc nunta. JLo a povestit că Ben a surprins-o cu cererea în căsătorie pe 7 aprilie în timp ce făcea baie.

Potrivit specialiștilor, se pare că actorul s-a întrecut pe el însuși cu inelul de logodnă pe care i l-a oferit a doua oară. Bijuteria este una foarte rară și estimată la câteva milioane de dolari. Deși la prima vedere pare un smarald, datorită culorii, potrivit Page Six, inelul are un diamant verde de 8,5 carate.

„Dacă este într-adevăr un diamant verde, atunci sunt uluit”, a declarat CEO-ul Diamond Pro, Mike Fried pentru Page Six.

„Un diamant verde de această dimensiune este incredibil de rar și ar depăși valoarea inelului de logodnă anterior. Aș evalua inelul cu mult peste cinci milioane de dolari și ar putea ajunge la o valoare mai mare de 10 milioane de dolari”.

Clauzele contractului prenupţial nu sunt cunoscute, însă averea cântăreţei, estimată la aproape 400 de milioane de dolari, ar fi de cel puţin două ori mai mare decât cea a actorului.

Nunta va avea loc în viitoarele luni, sau cel mai târziu în anul 2023 și deja au început căutările pentru o casă nouă în care să se mute împreună. Jennifer Lopez are doi copii, Max şi Emme, de 14 ani, din căsnicia cu cântăreţul Marc Anthony (53 de ani), care a durat între 2004 şi 2014. În același timp, Ben are trei copii, Violet, de 16 ani, Seraphina, de 13 ani, şi Samuel, de 10 ani, din căsnicia cu actriţa Jennifer Garner (49 de ani), care a durat între 2005 şi 2018.

Articole asemănătoare

Back to top button