fbpx

foto | I-a lăsat telefonul, însă mai târziu a regretat. O fetița de 2 anișori a trimis fotografii nud cu mama ei mai multor contacte din telefon

O fetiţă de numai 2 anișori și-a fotografiat mama în timp ce era dezbrăcată și a trimis imaginile mai multor contacte din telefonul femeii, printre care colegi de facultate și serviciu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timp ce stătea goală, ieşită tocmai din duş, Emily Schmitt nu a observat că micuţa a început să o fotografieze şi să trimită mesaje diferitelor persoane din lista ei de contacte.

Femeia a petrecut câteva ore bune pentru a transmite scuze tuturor celor care s-au trezit cu fotografiile ei în mod neaşteptat. Mai multe persoane au confirmat că au primit fotografii nud, ori alte poze aleatorii, cum ar fi tavanul sau piciorul bebeluşei.

În ciuda jenei sale, mama a decis să împărtășească povestea ei pe internet. Mai mulți oameni au adăugat că au avut parte de situații asemănătoare cu copiii lor.

„Este atât de amuzant, fetiţa mea este foarte neastâmpărată uneori. Dacă îşi pune un lucru în cap, nu se potoleşte până în momentul în care îşi duce planul la bun sfârşit”, a povestit femeia.

Din fericire pentru mama fetiței, imaginile au fost trimise pe Snapchat, respectiv nu au fost salvate și au dispărut pentru totdeauna, scrie Mirror.

Foto: Mirror

 

Articole asemănătoare

Back to top button