fbpx

foto | Festivalul alpin Boogel-Woogel din Rusia: Locul unde oamenii schiază în costume de baie

Carnavalul Boogel-Woogel din Rusia este eveniment dedicat pasionaților de schi, diferit de celelalte. Festivalul Alpin se desfășoară în fiecare an la Sochi, Rusia, la Complexul de schi Roza Khutor, iar oamenii participă la diferite activități de iarnă purtând costume de baie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În ediția de anul acesta, sute de entuziaști curajoși ai sportului de zăpadă au mers pe pârtii în costume de baie sau straturi subțiri de haine, unde s-au confruntat cu temperaturi de 9 grade Celsius. În ciuda pandemiei de coronavirus, participanții s-au bucurat de activitățile festivalului fară a-și face griji în legătură cu protecția sau purtarea măştii.

În 2018, BoogelWoogel a făcut titluri internaționale când aproape 2000 de schiori au depășit recordul mondial Guinness pentru cel mai mare schi alpin din lume în costume de baie, scrie digi-life.tv.

Iar în 2019, se crede că aproximativ 30.000 de persoane au vizitat stațiunea pentru festivalul de patru zile, iar petrecăreții au urmat o orchestră pe schiuri și snowboarduri în timp ce coborau pe un acompaniament muzical. Orchestra formată din 52 de membri a fost condusă de trupa The Hatters.

Pe lângă sporturile de iarnă, participanții s-au bucurat de sărituri în piscină, un festival al culorilor asemanator cu Holi și muzică live. Astfel de festivaluri au devenit populare în stațiunile de schi înfloritoare din Rusia pentru a marca sfârșitul sezonului de iarnă.

Articole asemănătoare

Back to top button