fbpx

foto | Cum și-a transformat un bărbat Toyota veche în Ferrari

Un tânăr italian de 26 de ani a fost acuzat recent de contrafacerea mărcilor comerciale, după ce s-a descoperit că Ferrari-ul F430 roșu pe care îl conducea era de fapt o Toyota Coupé modificată, scrie Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Garda Financiară din Italia a făcut captura neobișnuită în timpul unui control de rutină în orașul Asti. Deși Ferrari-ul roșu prezenta toate elementele caracteristice ale unui F430, de la logo-uri pe capotă și volan, jante, faruri și până la elemente mai puțin vizibile, ceva părea în neregulă la acest vehicul.

Nu este clar dacă șoferul avea documentele care să arate că mașina lui era un Ferrari F430 autentic, dar ofițerii au chemat o echipă de experți pentru a face o verificare temeinică. În scurt timp aceștia au confirmat suspiciunea că mașina era un fals și că era de fapt o Toyota MR Coupé modificată.

Deși nu este prima dată când cineva își transformă autoturismul ieftin într-unul exclusivist, specialiștii spun că nu s-au mai întâlnit cu un fals atât de bine realizat, fiind de părere că autorul a făcut o treabă remarcabilă.

Atât exteriorul, cât și interiorul mașinii au fost modificate foarte fidel, după modelul de Ferrari F430 construit între 2004 și 2009. Potrivit experților, mașina avea chiar și piese și accesorii originale Ferrari, ceea ce a făcut și mai greu de observat că era doar o Toyota.

Mașina a fost confiscată, iar proprietarul are dosar penal.

Articole asemănătoare

Back to top button