fbpx

foto | Croissant-ul neterminat de Angelina Jolie în cafeneaua din Lviv, scos la vânzare. Prețul cerut

Pe internet a fost plasat un anunț în care o persoană a scos la vânzare jumătatea neterminată de croissant a Angelinei Jolie, dintr-o cafenea din Lviv. Autorul anunțului pretinde suma de un milion de grivne, echivalentul a 615.000 de lei, conform cursului valutar actual.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Vânzătorul susține că lucrează în cafeneaua din Lviv unde a fost surprins starul de la Hollywood, care este și Ambasadoare a Bunăvoinței UNICEF și totodată emisară specială a Înaltului Comisar al Organizației Națiunilor Unite pentru Refugiați.

Deși autorul anunțului cere un milion de grivne, acesta a menționat că este dispus să negocieze prețul.

Foto: Telegram/ oko_xx

Amintim că vizita Angelinei Jolie reprezintă un gest de solidaritate cu poporul ucrainean și este una dintre acțiunile întreprinde de vedetă de la începutul războiului din Ucraina. Actrița s-a implicat și în livrarea de ajutoare pentru refugiații din această țară.

Vizita ei în Ucraina nu a fost însă lipsită de emoţii: la un moment dat au pornit sirenele care anunţă de obicei raidurile aeriene, aşa că actriţa a fost dusă la adăpost.

Citește și: video | Băiatul din Lviv care a ignorat-o pe Angelina Jolie: „În filme se machiază astfel încât nici maică-sa să n-o recunoască”

 

Articole asemănătoare

Back to top button