fbpx

FC Barcelona a anunțat transferul lui Memphis Depay. Durata contractului și descrierea catalanilor

FC Barcelona a anunțat transferul atacantului olandez Memphis Depay (27 de ani), care a jucat în ultimele patru sezoane și jumătate la Olympique Lyon, formație cu care și-a încheiat contractul în această vară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Depay, care se află acum alături de naționala Olandei, la EURO 2020, a semnat un contract valabil până în vara anului 2023 – relatează DigiSport.

„Versatilitate, tehnică și forță în atac” – sunt cuvintele folosite de FC Barcelona pe site-ul oficial pentru a-l descrie pe fotbalistul olandez, care a strâns 76 de goluri și 55 de meciuri în cele 178 de meciuri bifate la Olympique Lyon.

În acest sezon, Depay a jucat în 40 de meciuri pentru Olympique Lyon, a marcat 22 de goluri și a oferit 12 pase decisive, în toate competițiile. Cu cele 20 de reușite din Ligue 1, olandezul a încheiat pe locul secund în clasamentul golgheterilor din Franța, sub Kylian Mbappe, starul lui PSG (27 de goluri) și la egalitate cu Wissam Ben Yedder, de la AS Monaco.

Depay se află acum alături de Olanda, la EURO 2020. Naționala sa este deja calificată în optimi, după meciurile cu Ucraina (3-2) și Austria (2-0), în care a fost titular și a reușit un gol. Următorul meci al „Portocalei Mecanice”, ultimul din grupă, este programat luni, de la ora 19:00, contra Macedoniei de Nord.

Olandezul a fost ținta lui Koeman încă de când tehnicianul în vârstă de 58 de ani a semnat cu gruparea catalană, în urmă cu un an.

Fundașii Emerson Royal, Eric Garcia și atacantul Sergio Aguero sunt ceilalți jucători transferați de Barcelona în această vară, toți liberi de contract.

Articole asemănătoare

Back to top button