fbpx

Elon Musk a devenit cel mai bogat om de pe planetă. Averea lui, mai mare decât a lui Bill Gates și a lui Warren Buffett la un loc

Averea lui Elon Musk a ajuns la 230 de miliarde de dolari după ce a crescut cu aproape 60 de miliarde în acest an, scrie Daily Mail. Astfel, fondatorul Tesla este cel mai bogat cel mai bogat om de pe planetă, acesta detronându-l pe rivalul său, Jeff Bezos.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit sursei citate, fondatorul Tesla este acum cel mai bogat om din lume, el detronându-l pe Jeff Bezos, fondatorul Amazon. Mai mult de atât, averea lui este mai mare decât cea a lui Bill Gates și Warren Buffett la un loc, scrie digi-world.tv.

Cum a fost posibil acest lucru? Ei bine, compania lui Elon Musk, Space X, a fost evaluată la începutul lunii octombrie la 100 de miliarde de dolari, devenind a doua cea mai importantă companie din lume. De asemenea, averea lui Musk a crescut și datorită acțiunilor de la Tesla, care se bucură de succes în prezent.

De cealaltă parte, Jeff Bezos este acum al doilea cel mai bogat om din lume, cu 190 de miliarde de dolari, el fiind detronat după patru ani. Totodată, Bill Gates se află pe locul al patrulea în topul Bloomberg, acesta având o avere de 130 de miliarde de dolari, iar Buffett se regăsește pe locul 10, cu doar 102 miliarde de dolari.

Elon Musk și Jeff Bezos, rivali

Cei doi s-au angajat într-o competiţie acerbă pentru cucerirea spaţiului, Elon Musk prin intermediul SpaceX, iar Jeff Bezos prin intermediul Blue Origins. SpaceX a transportat deja astronauţi către staţia spaţială internaţională în cadrul unui contract cu NASA, în timp ce Blue Origins a efectuat în această vară primul său zbor de turism spaţial, cu Bezos şi alte trei persoane la bord.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button